Därför visar inte Filippa Toremo pappan till sitt barn

Filippa Toremo svarar på frågan om pappan till Todd. - Foto: Instagram.
Dela på Pinterest
Filippa Toremo har nyligen blivit mamma till sonen Todd och delar nu med sig av sin nya vardag som småbarnsfamilj. Men en återkommande fråga från följarna är varför hon inte visar pappan till Todd.

Influencern Filippa Toremo berättade under hösten 2022 i en öppenhjärtig video på sin Instagram att hon väntade barn. Graviditeten hade kommit som en chock då hon fick reda på att hon var gravid i vecka 23, vilket gjorde att ett val om abort inte längre var möjligt. 

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, så hon då i videon. 

När Filippa senare gästade Bianca Ingrossos talkshow Bianca förklarade hon att pappan till barnet i magen var en nära vän, men att de inte var i en pågående relation. 

– Vi är inget par idag. Men vi är vänner och det känns ju väldigt tryggt. Han har nog inte fattat det heller.

Mycket har hänt sedan dess och i slutet av februari föddes sonen Todd. 

"Lite visste jag att detta skulle bli en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Nu är han äntligen här", skrev Filippa på Instagram efter sonens födsel.

Läs mer: Efter avslöjandet – följarna förvirrade efter Filippa Toremos besked

Filippa bor tillsammans med barnets pappa

Efter förlossningen släpptes SVT Edit dokumentären Gravid utan att veta. I dokumentären fick tittarna följa med Filippa från gravidbeskedet till livet som nybliven mamma och i slutet avslöjade hon även att de nyblivna föräldrarna numera bor tillsammans. 

I en video på Youtube som släpptes kort efter dokumentären berättade hon om det nya sambolivet med Todds pappa. 

– Från att ha trott att jag ska göra allting själv till att faktiskt bo och leva med Toddie och pappan. Det känns helt otrolig bra. Vi trivs jättebra. Den här lägenheten passar oss perfekt, säger hon i videon. 

Läs mer: Filippa Toremo om att vara sambo med barnets pappa: "Känns otroligt bra"

Därför är pappan till Todd inte offentlig

Men trots att paret bor tillsammans efter Todds födsel, har Filippa valt att hålla pappans identitet hemlig. Då och då skymtar han till på hennes sociala medier men utöver det har han valt ett liv utanför det offentliga rummet. 

När frågan om varför hon valt att inte visa pappan till barnet kom under en frågestund på Instagram, svarade hon ärligt på anledningen bakom beslutet. 

"För att han inte vill det och jag respekterar det", skrev hon.

Foto: Instagram.