Praktikant-Malin ersätts – hon blir nya programledaren för Bachelor

Amie Bramme Sey ersätter Malin Stenbäck i Bachelor. - Foto: Robert Jadenfelt och TV4.
Dela på Pinterest
Malin Stenbäck lämnar Bachelor för föräldraledighet. Nu avslöjar TV4 vem som ersätter henne i succéprogrammet.

Dejtingprogrammet Bachelor har sedan premiären på 2015 blivit en riktig tittarsuccé på TV4, likaså programledaren Malin Stenbäck, även känd som Praktikant-Malin. Men inför årets upplaga ersätts hon med en ny programledare.

Amie Bramme Sey ersätter Malin Stenbäck i Bachelor

I december avslöjade Malin Stenbäck att hon och Petter Molund väntade sitt andra barn. Programledaren kunde därmed inte medverka på inspelningarna av Bachelor 2023 eftersom hon skulle vara föräldraledig. Vem som som skulle ta över rodret efter Malin har länge varit oklart, men i april 2023 stod det klart att det blir programledaren och poddaren Amie Bramme Sey.

Läs mer: Amie Bramme Sey: Barn, mamma och pappa, podden och är hon singel idag?

När Bramme Sey gästade TV4:s Nyhetsmorgon berättade hon att det nya programledaruppdraget kom under en period då hon behövde en förändring i livet. 

 – Jag har jobbat mycket med min podd Raseriet under sju års tid, frågor som har kretsat kring jämställdhet, feminism, anti-rasism, ganska tunga och viktiga frågor om man får säga så, säger hon i Nyhetsmorgon och fortsätter: 

– Jag skulle vilja jobba med något som är kul, någonting som är lättsamt, alltså bara underhållning. Och så får jag ett sms 'vad tycker du om Bachelor Amie?' och då kände jag let's go to Mexico. 

Säsongen har nyligen spelats in och kommer börja sändas i höst. Programledaren Amie berättar att det blir en känslosam och rolig säsong. 

– Alla utom en, eller två eftersom det är två killar, får ju inte kärleken och det är ju, ibland var det hjärtskärande, säger Amie och fortsätter: 

– Men det var också väldigt kul, några av tjejerna är galna. 

Läs mer: Hon är årets Bachelorette

Bachelor 2023 – då har det premiär

I årets säsong av den populära dejtingsåpan är det ungkarlarna Stephan Frick och Rasmus Allard som söker den stora kärleken. Den sistnämnda sökte även kärleken i Bachelorette 2022 och dejtade då Olivia Birgersson

Bachelor 2023 har premiär i augusti enligt TV4.

Läs mer: Bachelorette-Rasmus Allard är klar för Bachelor 2023