Oro för Filip Lamprecht efter videon: "Panik"

Filip Lamprecht
Filip Lamprechts video oroar följarna. - Foto: Stella Pictures, Stella Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht delade nyligen en video där han syns dansa med sin lillebror – en video som väckt starka känslor hos följarna. Läs mer här!

Filip Kaspersen Lamprecht befinner sig just nu med sin mamma Kristin Kaspersen och sin lillebror Leon Kaspersen Fahlén på Maldiverna. Anledningen till resan till solen – mitt under rådande Let's dance-säsong – är att Kaspersen tackade ja till att vara träningsinstruktör på nämnda Maldiverna redan innan hon fick frågan om att ersätta Petra Mede som programledare i årets Let's dance

Filip Lamprecht, som är mycket aktiv på sina sociala medier, har publicerat både videoklipp och bilder från resan. En av 26-åringens senaste videor som han publicerat på Tiktok visar hur han och 19-årige Leon dansar till en av sin mormors, Lill-Babs, låtar.

Följarna oroade efter Filip Lamprechts video

Videon har skapat stort engagemang hos Filip Lamprechts Tiktok-följare. Inte främst för att de uppskattar låten och brödernas dans, utan för att de är oroliga för att syskonen ska få ont i fötterna på grund av träplankorna de befinner sig på.

"Panik"

I videon syns Filip och Leon dansa på en uteplats i solnedgången på Maldiverna, och i kommentarsfältet syns oroade följare: 

"Varför har jag panik över att ni ska få stickor i fötterna... "

"Tänkte precis samma tanke!!"

"Enda ja kunde tänka på seriös panik inombords typ"

"Första jag tänkte på"

"Märks att jag är mamma när allt jag tänker på är risken för flisor i fötterna"

"Ouff känner stickorna"

Huruvida de fick några stickor i fötterna av den spralliga dansen, det låter bröderna vara osagt.


Läs mer: Filip Kaspersen Lamprecht: Mamma, pappa, partner och relationen till Peg Parnevik och Linn Hegdal