Filippa Toremos barnbesked två månader efter sonens födsel: "En till"

Filippa Toremo berättar om framtida barnplanerna.
Filippa Toremo berättar om framtida barnplanerna. - Foto: Instagram.
Dela på Pinterest
I slutet på februari föddes Filippa Toremos son Todd. På Instagram berättar hon nu om planerna att utöka familjen.

Influencern och nyblivna mamman Filippa Toremo fick sitt första barn i slutet av februari 2023. Graviditeten fick hon reda på i vecka 23, något som gjorde att en abort inte längre gick att genomföra. I en känslosam video på Instagram berättade Toremo om det omskakande beskedet. 

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn. Och att då helt plötsligt få reda på att 'du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader', är en helt overklig känsla, sa hon i videon.

Filippa var vid tillfället inte i en relation med barnets pappa. 

Läs mer: Därför visar inte Filippa Toremo pappan till sitt barn

Tankarna om adoption

I SVT Edit dokumentären Gravid utan att veta fick tittarna följa med på Filippas resa under graviditeten fram till att hon blev mamma. Hon berättar bland annat att hon tillsammans med barnets pappa bestämt sig för att inte behålla barnet. 

– Jag tror att jag började tänka på att behålla barnet efter en månad. I den här vevan så fick jag kontakt med en kurator, och när jag själv började tänka tanken på att behålla det var det fortfarande viktigt att inte dela det med någon. Jag var så rädd för de tankarna från början, sa Filippa Toremo i dokumentären.

Men de blivande föräldrarna bestämde sig till slut för att behålla barnet och den 27 februari delade Toremo nyheten att sonen Todd äntrat världen. 

– Nu har även pappan landat i det mer och mer vilket känns väldigt fint och otroligt.

Läs mer: Filippa Toremo om att vara sambo med barnets pappa: "Känns otroligt bra"

Filippa Toremos barnbesked – syskon till Todd

Todd är Filippas första barn och redan drygt två månader efter sonens födsel, har hon delat sina tankar kring ett eventuellt syskon. I en frågestund på Instagram får hon nämligen frågan om hon vill att Todd ska få ett flicksyskon.

"Om jag får önska just nu, hade jag velat ha en till pojke hihi", svarade Filippa. 

Foto: Instagram.