Avslöjandet: Peg Parnevik i Så mycket bättre 2023

Avslöjandet: Peg Parnevik i Så mycket bättre 2023
Peg Parnevik är en av artisterna som ska vara med i Så mycket bättre 2023. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT, Christine Olsson/TT,
Dela på Pinterest
Artisten Peg Parnevik, 27, är en av artisterna som ska medverka i Så mycket bättre i år. Läs mer här!

Peg Parnevik, 27, släppte sin första singel Ain't no saint 2016. Låten blev en hit och sedan dess har artisten släppt en rad olika låtar, både på engelska och på svenska. Förutom att hon är verksam som artist i sitt eget namn är hon även en del av bandet Gammal, som hon har tillsammans med Pontus Petersson.  

Förutom att Peg är verksam inom musikbranschen är hon även en del av poddbranschen, då hon har podcasten Peg & Penny med sin syster, Penny Parnevik. Systrarna drev tidigare podden Pillowtalk.

Peg Parnevik har till synes många bollar i luften, och nu avslöjar 27-åringen att hon har ytterligare uppdrag på gång. Hon ska nämligen vara med i årets säsong av Så mycket bättre.

Peg Parnevik i Så mycket bättre 2023

På Instagram delar Peg Parnevik med sig av nyheten:

"Äntligen får jag berätta!!! Är så ärad/nervös/pepp?!", skriver hon och tillägger avslutningsvis:

"Vi ses i höst!"

Känd genom tv-programmet Parneviks

Peg Parnevik blev känd genom programmet reality- och intervjuprogrammet Parneviks, där tittarna fick följa med familjen Parnevik, bestående av Jesper och Mia Parnevik samt deras barn: Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Relationen med Filip Kaspersen Lamprecht

Peg Parnevik var tidigare i ett förhållande med Filip Kaspersen Lamprecht, son till Kristin Kaspersen. Paret gjorde slut 2021, och var mycket omskriven i media under de sex år den varade. Du kan läsa mer om uppbrottet här