Benjamin Ingrossos barnbesked – efter dejtingryktet: "Ung pappa"

Benjamin Ingrosso talar ut om sin längtan efter barn. - Foto: STELLA Pictures/Göran Granlund och Claudio Bresciani/TT.
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso håller gärna låg profil när det kommer till kärlek och relationer. Men i en ny intervju berättar han om barnplanerna – då vill han bli pappa.

Trots att han tillhör en av Sveriges för tillfället mest kända familjer, ofta syns i olika tv-program och flitigt uppdaterar sina sociala medier för sina 630 000 följare, är artisten Benjamin Ingrosso tystlåten kring sitt kärleksliv. Sen uppbrottet med exflickvännen Linnea Widmark, har Benjamin inte haft något relation som han har pratat öppet om. Däremot har det ryktats att norska influencern Frøya Winther ska vara Ingrossos flamma. 

Läs mer: 6 saker du vill veta om Frøya Winther

Relationen till Frøya Winther

Benjamin och Frøya har setts tillsammans på semestrar och middagar tillsammans med familjen Wahlgren-Ingrosso och brukar då och då kommentera på varandras sociala medier. Däremot har paret varken bekräftat eller förnekat relationen. 

Men i en intervju med Aftonbladet från april 2023 slår Benjamin Ingrosso fast att han är singel och menar på att han inte skulle vara en roligt pojkvän på grund av sitt hektiska liv. Hur relationen till influencern är, låter han vara osagt. 

– Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej, säger han till tidningen.

Läs mer: Frøya Winthers oväntade ord efter Benjamin Ingrossos bild: "Jag och du"

Blockad från Tinder

När det kommer till dejtinglivet har Benjamin tidigare lämnat en del kryptiska svar. Någon som han däremot har erkänt är att han inte använt dejtingappen Tinder på några år – eftersom han är blockad. 

– Tinder har jag inte, det har jag blivit blockad av Tinder fyra gånger, säger han i TV4:s Nyhetsmorgon

Läs mer: Därför är Benjamin Ingrosso blockad på Tinder: "Hade aldrig gjort..."

Bebislängtan – då vill Benjamin bli pappa

Oasvett hur kärlekslivet ser ut, har Benjamin gjort det tydligt att han en dag vill bli pappa och gärna en ung sådan. För Aftonbladet avslöjar han att han gärna vill känna sig pigg och fräsch i kroppen som förälder. 

– Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ, säger han och fortsätter: 

– Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar.