Hailey Bieber talar ut efter hatet: "Helt ärligt"

Hailey Bieber talar ut sitt psykiska mående.
Hailey Bieber talar ut sitt psykiska mående. - Foto: STELLA Pictures/Splash News och Doug Peters/Alamy.
Dela på Pinterest
Hailey Bieber har fått ta emot hat och dödshot under den senaste tiden. Nu väljer modellen att berätta om hur sitt psykiska mående har påverkats under de senaste månaderna.

Ända sedan uppbrottet mellan Selena Gomez och Justin Bieber 2018 har det ryktats om ett drama mellan Selena och Justins nya hustru Hailey Bieber Baldwin

Selena och Hailey har varit sparsamma med att uttala sig kring det påstådda dramat, men efter att ryktet blossade upp igen 2022 valde båda parterna att sätta ner foten. 

Läs mer: Drama mellan Selena Gomez och Hailey Bieber – här är allt vi vet

Selena Gomez försvarar Hailey

Selena Gomez var den fösta att ta bladet från munnen och bryta tystnaden. I en händelse på Instagram skrev hon bland annat att Hailey Bieber hört av sig till Selena eftersom hon fått ta emot dödshot. Några timmar senare gick Hailey ut offentligt och tackade Selena Gomez. 

"De senaste veckorna har varit väldigt svåra för alla iblandade och miljoner människor ser så mycket hat kring det här vilket är väldigt skadande", skrev Hailey i en händelse på Instagram. 

Läs mer: Selena Gomez bryter tystnaden – försvarar Hailey Bieber

Hailey Bieber talar ut om måendet

Närmare en månad efter uttalandet väljer Hailey att tala ut för sina följare om sitt psykiska mående. På Instagram skriver hon att hon upplevt de svåraste månaderna i sitt liv och att hon ofta skämtar bort det än att vara ärligt med det. 

Hailey valde att tala ut om sitt psykiska mående i en händelse på Instagram. Hon skriver bland annat att hon haft de mest tuffaste månaderna i sitt liv

"I gillar att ibland skoja bort hur jag känner, det är lättare än att erkänna att jag har det jobbigt. Men helt ärligt, sedan 2023 började har jag haft några av de sorgligaste och svåraste stunderna i mitt vuxna liv och mitt sinne och mina känslor har minst sagt varit skört", skriver hon. 

Hon fortsätter sedan: 

"Låt oss finnas där för varandra. Låt oss finnas där för våra nära och kära, vänner, familj och främlingar". 

Foto: Instagram.