Har Benjamin Ingrosso haft ihop det med Alice Stenlöf? Nu ger hon svar på tal

Alice Stenlöf berättar om relationen med Benjamin Ingrosso
Alice Stenlöf berättar om relationen med Benjamin Ingrosso - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Stella Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Har artisten Benjamin Ingrosso, 25, haft ihop det med influencern Alice Stenlöf,26? Nu ger hon svar på tal kring den frågan. Läs mer här!

Under onsdagen gästade Alice Stenlöf Morgonpasset i P3 för att prata om sin nya podcast Vad fan hände?, en nystartad podcast som hon har tillsammans med sin vän och influencerkollega Klara Elvgren

Men den nya podden är inte första som Alice Stenlöf haft. För några år sedan drev hon podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B med Bianca Ingrosso, något som fick Morgonpasset-programledaren Linnea Wikblad att sömlöst leda in samtalet på Benjamin Ingrosso.

Har Alice Stenlöf haft det ihop det med Benjamin Ingrosso?

I den sista frågan som ställdes under intervjun gick Wikblad rakt på sakt och undrade om Stenlöf varit intim med artisten:

– Har du någonsin haft ihop det med Benjamin?

Alice Stenlöf ger ifrån sig ett snabbt och självsäkert "nej", och tillägger sedan: 

– Det är också min bästa väns ex, får ni tänka. Så det hade varit jätteknas. 

Benjamin Ingrossos ex Linnea Widmark

Den person som Alice Stenlöf refererar till som sin bästa vän – och Benjamin Ingrososs ex – är Linnea Widmark. Ingrosso och Widmark var tillsammans under sina tonår och ända upp i 20-årsåldern. Paret gick skilda vägar för några år sedan, men Alice Stenlöf och Linnea Widmark, som möjligen kan ha lärt känna varandra genom den gemensamma nämnaren Bianca Ingrosso, är fortfarande kvar i varandras liv. 

Linnea Widmark, Bianca Ingrosso, Alice Stenlöf och Maya Widmark, tvillingsyster till Linnea. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso