Efter beskedet: Bianca Ingrosso syns blodig i Caia-video

Efter beskedet: Bianca Ingrosso syns blodig i Caia-video
Bianca Ingrosso berättade nyligen att hennes sminkvarumärke Caia lanserar en ny produkt, något som uppmärksammats på olika sätt. - Foto: STELLA Pictures, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har minst sagt mycket för sig, något som bokstavligt talat kan ha resulterat i blod, svett och tårar. Läs mer här!

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, har under den senaste tiden kommit ut med en hel del nyheter. Det har varit investeringar i inredningsföretag, hon har släppt ett eget modevarumärke och lanserat en och annan ny sminkprodukt från det egna bolaget Caia. 

Caia lanserar ny founation

Nyligen kom Bianca Ingrosso med beskedet att Caia lanserar en helt ny produkt, en slags foundation blandat med serum. Beskedet har väckt en hel del reaktioner på sociala medier och många hyllar produkten och verkar peppade på den i största allmänhet:

"Ska i köpas direkt!!"

"Omg längtar tills jag får hem denna!"

Här syns Bianca Ingrosso blodig i Caia-reklam

Men förutom att många verkar uppskatta den nya sminkprodukten är det en annan detalj i lanseringen som uppmärksammats. I en av Ingrossos reklamvideos syns hon nämligen presentera Caias nya foundation med en minst sagt blodig hand, något Bloggbevakning var först med att snappa upp. 

Bianca Ingrossos blodiga hand syntes i en video som 28-åringen lagt upp på sin Instagram Story. I videon berättar hon om produkten och dess positiva egenskaper, och verkar inte bry sig särskilt mycket om sin blodiga skada. 

(Instagram/@biancaingrosso) Bilder från Bloggbevakning.

Läs mer: Hyllad av Bianca Ingrosso och finalist i Talang: Camilla Hedström om musiken, karriären och framtiden