Efter kärleksryktet i Robinson – Amanda Eliasson har funnit kärleken

Erik Wahrolén och Amanda Eliasson blev goda vänner i Robinson 2023.
Erik Wahrolén och Amanda Eliasson blev goda vänner i Robinson 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Amanda Eliasson och Erik Wahrolén målades upp som ett kärlekspar av deltagarna i årets säsong av Robinson, något som duon senare förnekade. Nu berättar Amanda att hon funnit kärleken i nya pojkvännen.

Robinson 2023 har nått sammanslagningen och deltagarna tävlar numera enskilt. Strax innan sammanslagningen tvingades bland andra Amanda Eliasson att lämna tävlingen, efter att hon i blivit utröstad av sina lagmedlemmar i lag syd. 

– Jag var besviken och ledsen på alla, sa hon efter avskedet i programmet. 

Romansryktet i Robinson

Amanda fick tidigare under säsongen byta lag och fann då vänskapen i nya lagkamraten Erik Wahrolén. Det började snabbt ryktas om att det rörde sig om en romans mellan dem, något som senare dementerades av både Amanda och Erik. För Aftonbladet berättade Amanda att duon är fortsatt vänner efter inspelningen. 

– Erik sa ju att ”man vet ju aldrig vad det kan vara”, men samtidigt så, ganska snart inpå när vi började prata och ha djupare diskussioner så insåg vi att det var vänskap, sa hon då till tidningen. 

Läs mer: Robinson-deltagarna svarar på romansryktet: "Visste att det skulle bli såhär"

Robinson-Amanda har funnit kärleken

Nu berättar Amanda Eliasson att hon funnit kärleken – men inte i deltagarkollegan Erik. I en intervju med Hänt säger deltagaren att hon och nya pojkvännen varit ett par sedan december och att hon förvarnat honom på vad som skulle hända i programmet. 

– Jag förvarande honom också och sa att bara så du vet det, så vet jag att det här kommer att framställas så här i tv, innan det ens hade sänts, säger hon till tidningen.