Bianca Ingrossos pik till Benjamin: "Att du inte är bög är helt sjukt"

Bianca och Benjamin Ingrosso dyker ibland upp i sin mammas realityprogram Wahlgrens värld. - Foto: Claudio Bresciani/TT, STELLA Pictures/Göran Granlund
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso är allt som oftast förtegen om sitt kärleksliv. Men en som uttrycker sig om det är artistens syster, Bianca Ingrosso. Läs mer här.

Familjen Wahlgren-Ingrosso syns allt som oftast i en rad olika tv-program. Förutom att de medverkar i olika intervjuprogram syns de även i sina egna program, som Benjamin Ingrossos Benjamins's, Bianca Ingrossos Bianca och Pernilla Wahlgrens Wahlgrens värld. Ibland syns de dessutom allihop i ett och samma program, vilket sker i ett avsnitt av Wahlgrens värld som sänds under torsdagen. 

Piken till Benjamin Ingrosso i Wahlgrens värld

I avsnittet, som spelades in i vintras, får Benjamin och Bianca sig en rundtur i sin mammas nybyggda hus. Syskonen blir tagna med storm, rum efter rum – inte minst när de äntrar Pernillas walk-in closet. 

När familjen går in i rummet, Wahlgrens garderob med klädförvaring från golv till tak, föreställer sig Benjamin hur hon kommer gå in i sin walk-in closet på morgnarna till ljudet av fågelkvitter.

– Vi spolar fram ett halvår. Solen går upp, så hör man fågelkvitter, säger han och sjunger en liten trudelutt samtidigt som han gör hoppsasteg i den stora garderoben. 

Agerandet får Bianca att lägga en kommentar om sin brors sexuella läggning:

– Alltså att du inte är bög är helt sjukt, säger hon och får sin mamma att vika sig av skratt. 

Foto: Skärmdump, discovery+/Wahlgrens värld

Benjamin Ingrosso om Frøya Winther

Huruvida Benjamin Ingrosso är homosexuell eller ej väljer han att inte kommentera i avsnittet. Artisten är överlag allt som oftast tystlåten när det kommer till sitt kärleksliv. Däremot uttalade han sig nyligen, om än fåordigt, om en norsk tjej vid namn Frøya Winther som han har setts umgås med en hel del sedan förra året.

– Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej. Punkt!, sa han i en intervju i Aftonbladet

Du kan läsa mer om det här