Benjamin Ingrosso öppnar upp om ryktade flickvännen Frøya Winther: "Otrolig"

Benjamin Ingrossos öppnar upp om ryktade flickvännen Frøya Winther: "Otrolig"
Frøya Winther har länge ryktats vara Benjamin Ingrossos flickvän. - Foto: Instagram/@frejaswinther, Mikael Fritzon/TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har längre ryktats ha en norsk flickvän vid namn Frøya Winther. Nu öppnar han upp och berättar hur han känner för 30-åriga Frøya. Läs mer här!

Frøya Winther har ryktats vara Benjamins flickvän

Att artisten Benjamin Ingrosso, 25, och den norska modellen Frøya Winther, 30, har en pågående romans har det pratat om ett längre tag. De har bland annat synts umgås tillsammans på familjesemestrar och på middagar hemma hos Pernilla Wahlgren. Båda parter har även varit flitiga när det kommer till att kommentera och gilla varandras inlägg på sociala medier. Du kan läsa mer om Benjamin Ingrosso och Frøya Winther här

Men trots att både Benjamin eller Frøya varit fåordiga kring en eventuell romans – och inte velat prata om varandra i intervjuer – har spekulationerna flödat. Nu har däremot Benjamin öppnat upp sig och uttryckt hur han känner för 30-åringen, som alltså ryktats vara hans flickvän. 

Läs mer: Pernillas video avslöjar Benjamin Ingrossos mysiga dejt med småbarnsmamman Frøya Winther

Benjamin Ingrosso öppnar upp om Frøya Winther

Det är i en intervju med Aftonbladet som artisten får frågan hur statusen är mellan honom och Frøya. På den frågan svarar Benjamin Ingrosso:

– Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej. Punkt!

Han poängterar dock att han är singel, men tillägger att han inte kan säga om det är helt slut mellan honom och Frøya eller om det fortfarande finns något kvar mellan dem. 

Vill du veta mer om norska Frøya Winther? Då kan du läsa mer om henne här.