Amanda Schulman och Hannah Widell visar upp bilder från möhippan: "Grundlurad"

Systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Amanda Schulman och Hannah Widell har ägnat en del av helgen åt en möhippa för att fira systrarnas kompis som ska gifta sig i år. Läs och se mer här!

Det råder bröllopssäsong runt om i landet och med det även hög tid för att anordna olika möhippor och svensexor. Två personer som har varit högst aktuella i den svängen den senaste tiden är systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell, som i helgen anordnade en möhippa för att fira en nära tjejkompis.

Hannah Widells bästa vän Saga Israelsson ska gifta sig med Tobias Sahlin

Den som ska gifta sig inom den närmsta framtiden är nämligen Hannah Widells bästa vän, Saga Israelson. Då de bästa vännerna känt varandra sedan de var små har även Hannahs lillasyster Amanda Schulman haft en relation med Saga sedan en tidig ålder, närmare bestämt sedan Amanda var nio år. 

Saga Israelson, som är terapeut, hörs i podcasten Livetkanalen där hon pratar i avsnitten som går under namnet Par i terapi. Där hörs hon med sin man tillika terapeutkollega Tobias Sahlin

Tidigare i år syntes Tobias Sahlin i Biggest loser där han agerade deltagarnas mentala stöd. 

Visar upp bilder från möhippan

Möhippan ägde rum i Hannah Widells lägenhet i Vasastaden i Stockholm och inleddes med att möhippe-gänget åt mängder av skaldjur. 

Foto: Instagram/@mandyschulman, @hannahwidell

De fick dessutom njuta av livemusik som Mira Ray stod för.

Foto: Instagram/@mandyschulman, @hannahwidell

Hannah Widell har ett tjejgäng på fyra kvinnor som alla medverkade på möhippan. En av dem, Jonna Bergh, har även hon publicerat bilder från möhippan.

Hannah Widells bröllop med Philip Lindh

Den blivande brudens bästa vän Hannah Widell gifte sig i fjol. Då ingick hon äktenskap med Philip Lindh. Bröllopet arrangerades på Södermalm i Stockholm.
Widell har varit gift två gånger tidigare: Första gången med Carl Rosander och andra med Gustav Wallin.

Amanda Schulmans bröllop med Alex Schulman

Även Amanda Schulman är gift. Hon gifte sig med Alex Schulman år 2010. Bröllopet ägde rum på Gotland.