Bästa vännen om Benjamin Ingrossos dåliga mående: "Riktigt tufft"

Bästa vännen om Benjamin Ingrosso: "Mår inte bra" - Foto: Claudio Bresciani / TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Artisten Benjamin Ingrosso går igenom en tuff period, det berättar artistens bästa vän Melina Criborn i sin podcast. Läs mer här!

Benjamin Ingrossos kärleksliv har kantats av en hel del upp och nedgångar de senaste åren. Under sina tonår var artisten tillsammans med Linnea Widmark. Men 2019, när Widmark och Ingrosso var i 20-årsåldern, gjorde de slut. Några år efter, närmare bestämt 2022, började Ingrosso synas ihop med en norsk modell och influencer vid namn Frøya Winther. Men trots att de setts umgås tillsammans i både Oslo och Stockholm, hemma hos Pernilla Wahlgren och på familjesemestrar med familjen Wahlgren-Ingrosso har varken Benjamin eller Frøya sagt särskilt mycket om sin relation. De har heller inte velat sätta ord på vilken slags relation de faktiskt har – i alla fall inte i offentligheten. 

Läs mer: Efter romansryktet: Så stor är åldersskillnaden mellan småbarnsmamman Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso om Benjamins relation till Frøya Winther

Både Winther och Ingrosso har fått frågan ett flertal gånger om hur relationen dem emellan ser ut, men den som kanske uttryckt sig allra mest om relationen är Bianca Ingrosso. Hon har nämligen, under intervjuer, bland annat berättat att Frøya funkar väldigt bra ihop med mamma Wahlgren, med Benjamins vänner och att hela familjen Wahlgren-Ingrosso älskar henne.

Du kan läsa mer om Bianca Ingrossos uttalande om Frøya Winther här

Men även om Benjamin Ingrosso valt att hålla sitt pågående känsloliv utanför offentligheten verkar han åtminstone lufta hur han känner för sina nära och kära. En av dem är Melina Criborn, som är en av Benjamins bästa vänner. Hon driver podcasten Inga beiga morsor tillsammans med Ellinor Löfgren, och i den dyker samtalsämnen om familjen Wahlgren-Ingrosso upp en hel del.

Melina Criborn och Ellinor Löfgren. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Melina Criborn avslöjande ord om Benjamin Ingrosso: "Svår period i livet"

Det senaste avsnittet inleds faktiskt med en hyllning blandat med en del avslöjanden om Benjamin Ingrossos mående – ett mående som inte är särskilt bra, enligt Criborn. 

– Men stackars älsklingsbarnet, min stackars bästa vän. Han mår ju inte bra. Han är med om en svår period i livet, så kan jag säga, berättar Melina Criborn i avsnittet.

Hon säger att hon inte riktigt kan berätta exakt vad som har hänt, men att Benjamin har kommit till vissa insikter:

– Han har nog fått sig en riktig tankeställare över hur han gör i vissa relationer, hur han vårdar vissa relationen, säger hon och tillägger:

– Han har varit riktigt deppig. Han har inte sovit, vi pratar hela nätterna. Det har varit riktigt tufft för honom. 

Handlar om en specifik person

Därefter avslöjar hon att det hela handlat om en särskild person:

– Vi har pratat väldigt mycket om en specifik person i helgen, avslöjar Melina Criborn i avsnittet. 

Vem denna person är låter hon dock vara osagt.