Kourtney Kardashians lyxbröllop – så mycket kostade det

Så mycket kostar ett Kardashian-bröllop - Foto: Instagram @kourtneykardash
Dela på Pinterest
I maj 2022 gifte sig Kourtney Kardashian och Travis Barker i Italien. Nu har Disney+ släppt ett avsnitt av The Kardashians där du får följa med under bröllopet – och vi har tagit reda på hur mycket paret faktiskt spenderade för att uppnå lyxen. Läs mer här!

Kourtney Kardashian och Travis Barker har det senaste året skapat rubriker på grund av deras mycket publicerade och omtalade förhållande. Paret bekräftade sin romans för första gången i februari 2021, och sedan dess har de visat sin kärlek till varandra för hela världen på deras sociala medier.

När det gäller parets relation så är det tydligt att de är pladask förälskade. De har setts hålla hand, kyssas och gosa offentligt, och de verkar helt besatta av varandra. Travis har också varit mycket högljudd om sina känslor för Kourtney och kallat henne hans livs kärlek och sin själsfrände.

Efter att ha gift sig i Santa Barbara och Las Vegas, gifte Kourtney och Travis sommaren 2022 sig ännu en gång i Portofino, Italien. Bröllopet var helt i italiensk-gotisk stil och bruden bar en kort korsett-klänning med blommiga spetsdetaljer från lyxmärket Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian gifte sig med Travis Barker

Nyligen släppte Disney+ ett avsnitt om parets bröllop. Det heter "Til Death Do Us Part" och finns att hitta under säsong 2, avsnitt 11, på The Kardashians. Där får man följa med Kourtney och Travis under deras (tredje) stora dag och en fråga som formats på mångas läppar är just vad bröllopet kan ha kostat. 

Det är ingen nyhet att Kardashian-familjen gillar det lyxiga livet, och även om Kourtney ofta sägs vara den som minst bryr sig om det, så snålade hon absolut inte denna gång.

Så mycket kostar ett Kardashian-bröllop

Helgen för bröllopet inleddes med en välkomstmiddag och dagen därefter åt gästerna lunch vid ett vackert kustområde. Vigseln skedde söndagen 22 maj och efteråt fortsatte festen vid en slottsträdgård till slottet Castello Brown där gästerna dansade natten lång. Att hyra Castello Brown kostar runt 18 500 dollar. 

Kourtneys brudklänning gick på 1 825 dollar och bröllopstårtan på 3 500 dollar. Det är inte många som köper en tårta dyrare än sin klänning! Därefter lyxade de till det ännu mer med ett framträdande av ingen mindre än italienska världsstjärnan och operasångaren Andrea Bocelli får inget mindre än 500 000 dollar.

Enligt E! News ska allt som allt ha gått på cirka 3.5 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 36.3 miljoner svenska kronor.