Allt om mediadrottningen Khloé Kardashian

Allt om Khloé Kardashian - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Här hittar du allt du vill veta om världskända mediaprofilen och tv-personligheten Khloé Kardashian och hennes liv.

Khloé Kardashian är en av sex syskon i den världskända Kardashian/Jenner familjen. Likt hennes systrar är hon en av världens största profiler på sociala medier med över 304 miljoner följare på Instagram. Hennes liv har även gått att följa på TV i hela sexton år. Det började 2007 med serien "Keeping Up With The Kardashians" som sedan 2022 övergått till "The Kardashians". 

Där får man följa med hela familjen på deras äventyr och de har gått från att vara en rolig reality-familj i USA till att bygga ett imperium och bli kända över hela världen. Samtidigt har man fått se familjen gå igenom tuffa  perioder i livet och Khloé Kardashian har fått mycket uppmärksamhet för skandaler och drama de senaste åren. 

Khloé Kardashian: Ålder och bakgrund

Khloé föddes 27 juni år 1984, vilket gör att hon i skrivande stund är 38 år gammal och blir 39 senare i år. Hennes fullständiga namn är Khloé Alexandra Kardashian och efternamnet kommer från pappan Robert Kardashians armenska ursprung. Hennes mamma Kris Jenner har ursprung från Nederländerna, Irland och Skottland, men Khloé är född och uppvuxen i Los Angeles i Kalifornien, USA.

Hur lång är Khloé Kardashian?

Khloé är 178cm lång och är tillsammans med supermodell-systern Kendall Jenner de längsta av systrarna i familjen.

Barnen och relationen till Tristan Thompson

Från 2009 till 2016 var Khloé gift med basketspelaren Lamar Odom. De gifte sig endast en månad efter de träffats men förhållandet höll inte och redan 2013 ansökte de om skilsmässan som sedan blev utdragen över två år efter att Lamar blev hamnade i koma år 2015.

 Därefter träffade Khloé basketspelaren Tristan Thompson. De blev tillsammans 2016 och efter två år fick de sitt första barn tillsammans, dottern True. Förhållandet var dock stormigt och Tristan blev påkommen med att vara otrogen mot Khloé bara några dagar innan dotterns födsel. Paret återförenades senare men år 2019 spreds ännu en otrohetsskandal över internett när Tristan sägs ha varit otrogen igen. Denna gång med Khloés syster Kylie Jenners bästa vän. 

Efter händelserna har paret gått fram och tillbaka i många år och det kom även fram att Tristan fått en son utanför förhållandet. Men år 2022 välkomnade de sitt andra barn tillsammans, en son de ännu inte berättat namnet på. Idag är de inte längre ett par.

Khloés uppmärksammade utseendeförändring

Redan från starten av familjens realityshow blev Khloé snabbt uppmärksammad för att inte se ut som resten av sina syskon. Hon var större, längre och bredare än de andra väldigt petite systrarna och detta gjorde att hon i många år jämförde sig och mådde dåligt över hennes utseende. Det har även lett till en hel del förändringar och idag ser Khloé väldigt annorlunda ut jämfört med tidigare. 

Hennes utseendeförändring har skapat mycket upprörda diskussioner bland människor på sociala medier, men Khloé gör sin grej och vi tycker att hon är lika vacker oavsett hur hon ser ut!

Vad heter Khloé Kardashian på Instagram?

Gör som 304 miljoner andra människor och följ Khloé på hennes instagramkonto! Du hittar henne under namnet @KhloeKardashian.

Läs mer: Killarna som dejtat Taylor Swift