Love Island-vinnarna har gått skilda vägar – berättar om uppbrottet

Adrian Podde och Celine Axman röstades fram till vinnare av Love Island Sverige 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Celine Axman och Adrian Podde föll pladask för varandra i Love Island 2023. Paret lämnade programmet som vinnare och fick därför dela på en halv miljon kronor. Nu har de valt att gå skilda vägar, på Instagram berättar de om uppbrottet.

Efter en lång och kärleksfylld säsong av Love Island Sverige 2023 röstade de svenska folket fram Adrian Podde och Celine Axman till vinnare av programmet. Paret fick därmed lämna Dominikanska Republiken en halv miljon kronor rikare. 

"Obeskrivligt. Tusen miljoner tack till alla er som har röstat och stöttat vår resa", skrev Celine på Instagram efter vinsten. 

Läs mer: Därför känner du igen Adrian Podde i Love Island 2023

Love Island Sverige 2023 – finalisterna 

Adrian och Celine, som även blev tittarfavoriter, fick upp ögonen för varandra tidigt i Love Island och var senare oskiljaktiga under säsongens gång. I finalen ställdes de mot Andreas Deak och Nicci Hernestig samt Emil Renmarker och Frida Hartman

Av deltagarnas sociala medier att döma, har kärleken fortsatt att blomstra. Men för vinnarparet har kärleken dessvärre nått ett slut. 

Läs mer: Får Love Island-deltagarna betalt? Nu svarar TV4 på frågan

Celine och Adrian har gjort slut

Två månader efter vinsten i Love Island 2023 har Celine Axman och Adrian Podde valt att gå skilda vägar. På Instagram berättar vinnarna att beslutet är gemensamt och att de fortfarande är vänner. 

"Jag och Adrian har valt att gå skilda vägar. Vi har tagit ett gemensamt beslut om att inte fortsätta vår kärleksresa, tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig. Vi är fortfarande bra vänner och kommer att fortsätta så", skriver Celine.