De vann "Love island Sverige" 2023

Emil Renmarker och Frida Hartman, Andreas Deak och Nicci Hernestig samt Adrian Podde och Celine Axman i "Love island Sverige" 2023.
Emil Renmarker och Frida Hartman, Andreas Deak och Nicci Hernestig samt Adrian Podde och Celine Axman gjorde upp om vinsten i "Love island Sverige" 2023.
Dela på Pinterest
Efter två månader i Dominikanska Republiken har årets vinnare i "Love island Sverige" korats. Paret i final var Adrian och Celine, Andreas och Nicci samt Emil och Frida. Här är det vinnande paret i "Love island Sverige" 2023.

En lång och händelserik säsong av "Love Island" har nått sitt slut och deltagarna har nu fått åka tillbaka till Sverige för att fortsätta sin kärleksresa. Årets säsong av bjudit tittarna på känslosamma avsked, kärleksfulla ögonblick och roliga tävlingar. Men innan finalisterna fick lämna lyxvillan på Dominikanska republiken, korades två slutgiltiga vinnare. 

Läs mer: Får "Love island"-deltagarna betalt? Nu svarar TV4 på frågan

Så vinner man "Love island" 

Hur man vinner "Love island Sverige", går helt enkelt ut på att tittarna får rösta på det par som de tycker förtjänar att vinna. Sammanlagt 28 deltagare sökte kärleken i årets säsong men bara sex tävlande tog sig hela vägen till finalen.  

Paren som gjorde upp om vinsten var Adrian Podde och Celine Axman, Andreas Deak och Nicci Hernestig, samt Emil Renmarker och Frida Hartman

Läs mer: Därför känner du igen Nicci Hernestig i "Love island" 2023

De vann "Love island Sverige" 2023

Efter tittarnas omröstning stod det klart vilka som vunnit dejtingprogrammet och de som kammar hem vinstsumman om en halv miljon kronor. Adrian och Celine vann "Love island Sverige" 2023. 

Läs mer: "Love island"-deltagaren tvingats akut till operation

Celine Axman och Adrian Podde vann "Love island" 2023. Foto: TV4.

Stort grattia Adrian och Celine!