Kaos i Bianca Ingrossos kommentarsfält efter videon: "Härmar"

Kaos i Bianca Ingrossos kommentarsfält efter videon: "Härmar"
Bianca Ingrosso har anklagas för att kopiera Kylie Jenners skönhetsvarumärke. Nu ger hon svar på tal kring den frågan. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Instagram via STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Kopierar Caia Cosmetics Kylie Jenners sminkmärke? Nu ger Bianca Ingrosso svar på tal kring den frågan.

Sedan Bianca Ingrosso tillsammans med Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Match startade bolaget Caia Cosmetics för fem år sedan har det strömmat in både ris och ros till framför allt Bianca som är ansiktet utåt för sminkmärket.  

Det har varit hyllningar i form av utmärkelser i e-handelstävlingar samt glädjerop från tusentals kunder. Men det har också varit en hel del kritik från de sistnämnda.

Ris och ros mot Caia Cosmetics

På Ingrossos sociala medier har hon genom åren sedan Caia startades 2018 fått utstå en mängd kritik till följd av både produkterna de säljer, däribland en och annan julkalender, men också till följd av att det är just Bianca Ingrosso som frontar många av de olika kampanjerna. 

Något som också varit i ropet under åren är att Bianca Ingrossos Caia Cosmetics anklagats för att ha kopierat Kylie Jenners skönhetsvarumärke Kylie Cosmetics.

Det har då bland annat handlat om att produkterna är väldigt lika varandra, samt att själva produktlanseringarna är lika.

Foto: Kylie Cosmetics/Caia Cosmetics


"Härmar Kylie"

Nyligen gjorde Caia Cosmetics ett släpp, närmare bestämt ett låtsläpp i samarbete med MTV. Bianca Ingrosso har genom detta inte bara släppt en låt, utan även en musikvideo.

När Ingrosso publicerat bilder från musikvideon på sin Instagram har det startats stora diskussioner i kommentarsfältet. 

"Sjukt hur mycket du härmar Kylie och hela Kylie Costmetic också", skriver en av Biancas följare.

Kommentaren har till synes rört upp en hel del känslor bland Biancas följare, då hela 46 personer gett sig in för att svara på kommentaren. 

De flesta håller inte med kommentaren ovan, utan tycker att Ingrosso ska köra på med sitt – oavsett om Caias produkter är lika de Kylie Jenner släpper eller ej.

Bianca Ingrosso ger svar på tal

Uppståndelsen har resulterat i att Bianca själv gett sig in i kommentarsfältet för att ge svar på tal kring frågan om att Caia Cosmetics skulle kopiera Kylies sminkmärke: 

"Sjukt hur jag faktiskt aldrig egentligen har gjort det men att folk verkligen vill se det så", ger hon som svar bland kommentarerna.