Filippa Toremo visar upp sonens pappa: "Mina killar"

Filippa Toremo visar upp sonens pappa: "Mina killar"
Filippa Toremo födde sonen Todd i februari i år. - Foto: Instagram/@filippatoremo
Dela på Pinterest
När Filippa Toremo berättade att hon var gravid i fjol valde hon att hålla barnets pappa bakom rampljuset. Men nu, några månader efter sonens födsel, har hon börjat visa upp bilder på Todds pappa. Läs och se mer här!

Tidigare i år blev influencern Filippa Toremo, 26, mamma för första gången. Under graviditeten fick hennes följare hänga med på en hejdundrande resa som startade med att den då blivande mamman själv fick reda på att hon väntade barn i graviditetsvecka 23

Därefter följde flera uppdateringar på sociala medier från Filippa Toremo där hon delade med sig av en hel del tankar och känslor kring graviditeten och hur det skulle kännas att bli mamma. 

Men det fanns en sak som hon valde att inte prata om under graviditeten: Vem som är pappa till barnet.

Följarna misstänkte Anis Don Demina som pappa till Toremos barn

Spekulationer pågick då på sociala medier, inte minst i Toremos egna flöden. En som fick en hel del spekulationer riktade mot sig är Anis Don Demina

Anis och Filippa har varit tillsammans tidigare, men i en video dementerade Filippa Toremo det hela:

– Jag kommer absolut inte dela med mig av vem pappan är, för det är ingen som vet vem han är. Däremot vill jag säga att det är väldigt många som har frågat om det är Anis som är pappan och det är ganska respektlöst att fråga vem pappan är, sa hon i och tillade sedan: 

– Att gå fram till Anis på stan och fråga om det är han som är pappan, det är lite över gränsen. 

Bianca Ingrosso dementerade ryktet om Oliver Ingrosso 

En annan person som blev inblandad i Toremos graviditet är Oliver Ingrosso. Även han misstänktes vara pappa till barnet, något som dementerades av Bianca Ingrosso på sociala medier.

"Kan vi släppa ryktet om att min bror eller ex är pappa till Filippas barn. Helt sjukt vad folk hittar på från ingenstans", skrev Bianca Ingrosso på sin Instagram i februari i år. Du kan läsa mer om det här.

Oliver Ingrosso väntar idag barn med Zoe Fay Brown. Du kan läsa mer om det här.

Bor ihop och är tillsammans idag

Under graviditeten var hon och barnets pappa inte tillsammans, men efter att Todd föddes har Filippa berättat att de idag är ett par samt att de bor tillsammans i en lägenhet i Stockholm.

– Från att ha trott att jag ska göra allting själv till att faktiskt bo och leva med Toddie och pappan. Det känns helt otrolig bra. Vi trivs jättebra. Den här lägenheten passar oss perfekt, säger hon i en Youtube-video.

Visar bilder på pappan

Men trots att hon till en början var fast bestämd att inte visa Toods pappa i offentligheten så har det den senaste tiden dykt upp ett flertal bilder på honom på sociala medier. Bilderna har publicerats både i Filippas Instagram-flöde och på hennes Story.

Under torsdagen publicerade hon en bild som visar hur sonen Todd ligger och sover på sin pappas bröst. 

"Mina killar", skriver hon till bilden.

Foto: Instagram/@filippatoremo

Detta är dock inte första gången han dyker upp på Filippas Instagram.