Zara Larsson ger svar på tal – efter gravidkommentaren

Zara Larsson är tillsammans med proffsdansaren Lamin Holmén.
Zara Larsson är tillsammans med proffsdansaren Lamin Holmén. - Foto: STELLA Pictures/Charlotte Brunze och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Låtaktuella Zara Larsson fick frågan om hon är gravid. På instagram ryter hon ifrån samtidigt som hon stöttas av fansen.

Artisten Zara Larsson har många strängar på sin lyra. Förutom musiken, blev det i maj offentlig att hon ger sig in i filmbranschen. Zara ska nämligen göra skådespelardebut i långfilmen En del av dig på Netflix.  

När artisten gästade Erik Blix i radioprogrammet P4 Extra berättade hon att det var med spänning som hon testar på skådespelaryrket. 

– Det här är något som jag ändå har velat göra ett tag, att skådespela. Jag tror att det är väldigt kul och jag hoppas att jag är bra på det, sa Zara i intervjun. 

Läs mer om när filmen har premiär här: Zara Larssons nya karriär: Gör skådespelardebut i långfilm på Netflix

Men innan filmen släpps på bioduken fortsätter artisten briljera på scenen och under våren är hon aktuell med nya singeln End of time.

Gravidspekulationer efter musikvideon

I samband med att Zara skulle släppa singeln, publicerade hon en teaser på Instagram på låtens musikvideo. Under videon fick hon frågan om hon väntade tillökning och Zara Larsson är snabb med att ge svar på tal. 

"Omg är du gravid?????", skrev en person. 

Varpå Larsson svarar: 

"Vad i helvete". 

Hon stöttas senare av sina följare som ifrågasätter gravidfrågan. 

"Det är oförskämt att fråga någon om de är gravida", skrev en person. 

"Varför skulle du anta det?", skrev en annan. 

Han är Zara Larssons pojkvän

Zara Larssons är sedan en tid tillbaka tillsammans med Lamin Holmén. Pojkvännen är professionell dansare och har bland annat synts till i en av Zaras musikvideor samt i Melodifestivalen. 

Läs mer: Succén: Zara Larssons pojkvän med i Melodifestivalen