Succén: Zara Larssons pojkvän med i Melodifestivalen

Succén: Zara Larssons pojkvän med i Melodifestivalen
Visste du att Zara Larssons pojkvän, Lamin Holmén, varit med i "Melodifestivalen" flera gånger? - Foto: Jessica Gow/TT, Stella Pictures/ddp
Dela på Pinterest
Zara Larssons artistkarriär har de flesta koll på, men visste du att även hennes pojkvän, Lamin Holmén, har en lysande karriär?

Med över 22 miljoner streams på Spotify varje månad och med sina 8 miljoner följare på Instagram är Zara Larsson idag en av världens kanske mest kända artister. Hennes nyligen släppta låt "Can't tame her" har dessutom redan uppemot 15 miljoner streams – det råder alltså ingen tvekan om att den svenska artistens artistkarriär går som tåget. 

Zara Larssons förhållande med Ludwig från HOV1

Men hur ser det ut på kärleksfronten för Zara Larsson? Sedan karriären började för Zara har hennes olika förhållanden varit mycket omtalade. En av artistens lite längre och väl omtalade förhållanden var med HOV1-artisten Ludwig Kronstrand. Zara och Ludwig träffades under de tidiga tonåren och var tillsammans i omkring fyra år.

Var ihop med modellen Brian Whittaker

Några år efter förhållandet med Ludwig blev Zara Larsson tillsammans med den brittiske modellen Brian Whittaker. Zara och Brian var tillsammans i två år. 

Foto: STELLA Pictures/ddp, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén

Idag är Zara Larsson tillsammans med Lamin Holmén. Lamin är nämligen professionell dansare och syns bland annat i musikvideon till Zara Larssons låt "Talk about love". 

Lamin Holmén – dasnare i "Melodifestivalen"

Men visste du att han även rör sig i andra artistkretsar? Lamin Holmén är nämligen en av dansarna i "Melodifestivalen". Han är dessutom en återkommande dansare då han varit med både under årets alla tävlingar, under 2022, 2021 samt under 2020. Så visst verkar han göra riktigt bra ifrån sig i mello-sammanhang. Det luktar succé!

Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Lamin har även dansat i "Idol".

Felix Sandmans ex i Melodifestivalen

En annan partner till en svensk artist som även hon varit med som dansare i "Melodifestivalen" är Lovisa Bengtsson, som är ex till Felix Sandman. Lovisa har inte varit med under årets säsong men när hon dansade i tävlingen gjorde hon det bland annat bakom Danny Saucedo