Alice Stenlöfs barnbesked: "Vill ha..."

Alice Stenlöfs barnbesked: "Vill ha..."
Alice Stenlöf har funnit kärleken och berättar om sina barnplaner. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf berättade nyligen att hon blivit förälskad. Nu kommer influencern med ytterligare ett besked.

Alice Stenlöf, 26, avslöjade nyligen att hon hittat kärleken igen. Detta efter att hon varit singel i ett par år efter sin relation med artisten Jireel

Därför tog det slut mellan Alice Stenlöf och Jireel.

Alice Stenlöf berättar om sin nya tjej

Det är i ett avsnitt av podcasten Vad fan hände?, som Stenlöf har tillsammans med sin vän Klara Elvgren, som hon berättade om sin nyfunna kärlek:

– Jag är förälskad och det är asläskigt och aspirrigt.

I samband med att hon avslöjade sin nya kärlek förklarade hon att det är en tjej hon träffat och blivit kär i – något hon poängterade att hon inte har någon erfarenhet av tidigare. 

– Jag kände mig så attraherad av henne att jag ville bara vara runt henne, och med tanke på att det är den första tjejen jag känner så för... allting var så himla "wow" typ. 

Syns på sociala medier

Sedan kärleksavslöjandet har Alice Stenlöf valt att inte prata detaljerat om vem denna tjej hon träffat är. Däremot har hon publicerat bilder på Instagram och vloggar på Youtube där hennes nya kärlek syns. Du kan läsa och se mer av det här

Alice själv däremot, hon syns frekvent både på sina egna och på andras sociala medier. Ett forum där hon för närvarande syns varje vecka är på tv-kocken och bakinfluencern Camilla Hamids Youtube-kanal, närmare bestämt i Youtube-serien Halv åtta hos en youtuber

Serien, som är inne på sin tredje säsong, låter fyra kända profiler laga mat till varandra. I den tredje säsongen av Youtube-serien är det influencern Nicole Falciani, entreprenören Hoda Mirza, samt nämnda Alice Stenlöf och Camilla Hamid som lagar mat till varandra. 

Alice Stenlöfs barnbesked – vill ha fem barn

Under middagen som visas i seriens andra avsnitt diskuterar deltagarna bland annat barn och familjeskapande, varpå Alice Stenlöf – som är den enda av deltagarna som inte har barn – ger ett och annat barnbesked.

Hon berättar nämligen hur många barn hon vill ha, och avslöjar då att hon är sugen på att bli förälder till en handfull minimänniskor:

– Jag älskar barn. Jag vill ju ha typ fem barn, säger Stenlöf i videon och tillägger därefter lite skämtsamt:

– Det är väldigt lätt att säga så när man har inga barn. 

"Vi kanske får vänta några år till"

Men efter ett längre samtal om att det inte bara är en dans på rosor att ha barn berättar Alice att hon eventuellt behöver tänka om kring sina barnplaner: 

– Jag är den enda av gästerna som inte har barn och jag vill ju ha massa barn. Men nu efter att jag fått höra sanningen om hur det är att ha barn så vet jag inte riktigt hur nära i tiden jag ska skaffa barn. Vi kanske får vänta några år till.