Julia Bergman har förlovat sig – visar upp oväntade förlovningsringen

Julia Bergman och Dennis Everberg väntar sitt tredje gemensamma barn.
Julia Bergman och Dennis Everberg väntar sitt tredje gemensamma barn. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Anders Bjurö/TT.
Dela på Pinterest
Julia Bergman och Dennis Everberg ska bli föräldrar – igen. Men förutom bebislycka, har familjen Bergman-Everberg något annat att fira. Dennis har nämligen friat till Julia. ​

Influencern och Unga mammor-profilen Julia Bergman och hockeyspelaren Dennis Everberg har varit ett par sedan en lång tid tillbaka. Paret träffades innan inspelningarna av den andra säsongen av Unga mammor och har sedan dess fått döttrarna Zelda och Ilse. Julia har även sonen Milan från ett tidigare förhållande. 

Väntar sitt fjärde barn

Julia Bergman har tidigare talat öppet om att hon drabbats av missfall och den stora sorgen kom därefter. Men i april tidigare i år kunde Julia äntligen berätta att hon väntar sitt fjärde barn. 

"ÄNTLIGEN om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september", skrev hon då på Instagram.

I en "gender reveal", där äldsta dottern Zelda fick poppa en ballong, avslöjade även bebisens kön. 

Läs mer: Julia Bergman avslöjar könet på bebisen: "Ville vänta men..."

Visar upp förlovningsringen

Graviditeten och förberedelserna inför bebisens ankomst är inte det enda som pågår hemma hos familjen Bergman-Everberg. I slutet på maj gick Dennis ner på ett knä och friade till Julia – som sa ja. På Instagram visade den blivande fyrabarnsmamman upp förlovningslyckan och det minst sagt oväntade förlovningsringen. 

"Mitt mest självklara JAAA!!", skrev hon. 

Hon berättade även att den hjärtformade ringen, som pryddes av en färgglad enhörning, var tillfällig och skulle bytas ut. 

Stort grattis till förlovningen Julia och Dennis!