Sanna Guidettis ord om Robinson-vinnaren: "Inte gjort..."

Sanna Guidettis sätter ord på hur hon känner för årets Robinson-vinnare, Oskar Hammarstedt. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, TV4
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti har varit minst sagt engagerad i årets säsong av "Robinson". Nu säger hon vad hon tycker om säsongen och dess deltagare.

Förra veckan avgjordes årets säsong av Robinson. Sedan i mars har tv-tittarna fått följa ett gäng vinstsugna deltagare tävla om att bli vinnare av Robinson 2023. 

Säsongen har engagerat många, inte minst influencern Sanna Guidetti som varit väldigt känslomässigt investerad i programmet den senaste tiden. 

Sanna Guidetti om årets Robinson: "Mobbning"

I både sin podcast och på sin Instagram har hon delat med sig av vad hon tycker och tänker om det som skett i programmet.

Hon har bland annat uttryck att hon tycker det skett mobbning mellan årets Robinson-deltagare:

– Alltså det är smutsiga människor, jag är verkligen riktigt förbannad. Det här om något är ju typ mobbning, sa hon tidigare i våras. Du kan läsa mer om Sannas åsikter om deltagarna i Robinson här.

Hyllar Elin Ambrosiani

När det sedan började närma sig Robinson-final satte hon lampan på deltagaren Elin Ambrosiani, och hyllade då henne som person:

– Alltså Elin, vilken stjärna. Alltså vinner inte du Robinson då vet jag inte, sa hon då

Sanna Guidetti om årets Robinson-vinnare

Nu har årets Robinson-final ägt rum och det blev ingen mindre än Oskar Hammarstedt som tog hem segern.

– Det är den bästa finalen på flera år, säger Guidetti i ett nyligen släppt avsnitt av sin podcast Högt i tak

– Man såg att han var så rörd. Han behövde vinsten mer än någon annan, tillägger hon.

Hon berättar att hon tycker att Oskar är värdig vinsten – trots att hon anser att han inte tillfört så mycket till själva underhållningen i programmet.

– Och som jag sa förra veckan, jag tycker att han är en värdig vinnare. Även om han inte gjort så mycket program och det sociala spelet så tycker jag ändå det. Han är ju Robinson.

Hon berättar även att hon var "skiträdd" att finalisten Pernilla Block skulle vinna tävlingen.