Sanna Guidetti om Elin Ambrosianis agerande i Robinson: "Alltså..."

Sanna Guidetti och Robinson-deltagaren Elin Ambrosiani.
Sanna Guidetti stöttar Robinson-deltagaren Elin Ambrosiani. - Foto: Instagram/@sannaguidetti och TV4.
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti har ett och annat att säga om årets säsong av Robinson. I veckan kommenterade hon deltagaren Elin Ambrosianis omtalade agerande mot hennes medtävlande Amanda Eliasson.

Finalveckan i Robinson är i full gång och snart får tittarna veta vem som kammae hem vinsten i programmet och åker hem en halv miljon kronor rikare. De som fortfarande har en chans att vinna tävlingen är Amanda Eliasson, Elin Ambrosiani, Oskar HammastedtSanna Strand och Pernilla Block

Den här veckan stormade det till mellan några av de kvarvarande deltagarna, något som fick Sanna Guidetti att sätta ner foten. 

Läs mer: Efter oönskade comebacken – Robinson-Amanda stöttas av tittarna

Kritiken mot Robinson 2023

Sanna är en trogen Robinson-tittare, eller som maken John Guidetti kallar henne: "Tony Irving för Robinson", som ofta delar sina tankar kring programmet. Redan i början på säsongen kritiserade hon det nya upplägget som innebar att deltagarna delades in i lag utifrån deras ålder, det vill säga att yngre tävlade mot äldre.

– Så ojämna lag är det i år, vilket jag tycker är skitdåligt. Hoppas att nästa säsong inte har så här ojämna lag. Det är knas, sa hon då.

Läs mer: Sanna Guidetti rasar mot Robinson: "Skitdålig"

Hennes känslor väcktes återigen när den uppmärksammade läggmatchen ägde rum, som gick ut på att ett lag medvetet förlorade för att senare kunna rösta ut en specifik lagkamrat. Sanna kallade då agerandet för mobbning.

Läs mer: Sanna och John Guidetti kritiserar deltagarna i Robinson: "Smutsiga människor"

Sanna Guidettis stöd till Elin Ambrosiani

Under finalveckan brinner det till igen för Robinson-tittaren Sanna Guidetti. Det handlar den här gången om deltagaren Pernillas uppläxning av Amanda, där Elin sedermera även blev involverad. I en händelse på Instagram skriver hon bland annat att hon inte förstår sig på personer som har Pernillas personlighet. 

Foto: Instagram.

I programmet säger nämligen Pernilla Block att Amanda Eliasson gärna står i centrum och lägger sig i andras samtal, något som gör att Elin Amsbrosiani sätter ner foten och har ett peppande samtal med Amanda. 

– Jag vill verkligen att hon ska förstå att hon är fantastisk och att hon är stark. Hon kommer komma så himla långt om hon bara fortsätter vara sig själv, säger Elin i programmet. 

Samtalet får Sanna Guidetti att hylla Ambrosiani lite extra. 

– Alltså Elin, vilken stjärna. Alltså vinner inte du Robinson då vet jag inte, säger Sanna på Instagram om Elins samtal. 

När är finalen i Robinson?

Finalen av vårsäsongen av Robinson 2023 går av stapeln den 28 maj klockan 21:00 på TV4 och TV4 Play.