Är Rosanna Charles Alice Stenlöfs nya flamma? Nu ger hon svar på tal

Alice Stenlöf berättade nyligen att hon blivit kär och att hon nu har en flickvän. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Nyligen berättade influencern Alice Stenlöf att hon är funnit kärleken i en tjej – men vem denna tjej är ville hon inte avslöja.

Det var i början av maj i år som Alice Stenlöf i sin podd berättade att hon blivit kär

– Jag kände mig så attraherad av henne att jag ville bara vara runt henne, och med tanke på att det är den första tjejen jag känner så för... allting var så himla "wow" typ, sa hon i sin podcast Vad fan hände? då. 

Sedan dess har hon benämnt denna tjej som sin flickvän, men överlag har Alice varit väldigt sparsam med information om vem hennes nya kärlek är. Detta har fått många följare att undra: Vem är egentligen Alice Stenlöfs nya flickvän? 

Vem är Alice Stenlöfs nya flickvän? 

Och med ovisshet kommer också spekulationer. Då Alice Stenlöf aldrig visat upp sin nya flamma i samma sammanhang då hon också berättat att hon är kär och har flickvän, har följarnas tankar börjat vandra och – av Instagram att döma – hamnat hos poddprofilen Rosanna Charles.

Rosanna är manager och har en podcast tillsammans med influencern Sanna Guidetti. Charles har en följarskara på 37 tusen på Instagram, och under en frågestund som hon hade med sina följare nyligen kom Alice Stenlöfs kärleksliv på tal. 

"Är det du som är tillsammans med Alice?", löd frågan.

Som svar på den frågan skrev Rosanna Charles, lite skämtsamt, "Ja! Det är därför jag har på mig hennes kläder". 

Under en frågestund fick Rosanna Charles frågan om hon är Alice Stenlöfs flickvän. Foto: Instagram/@rosannacharle

Syns ihop med Amani Smith

Men faktum är att Alice Stenlöf publicerat en del bilder och klipp på sociala medier som leder till en helt annan person: Amani Smith

Du kan läsa och se mer om det här.

Foto: Youtube/Alice Stenlöf