Alice Stenlöf berättar om tjejen hon dejtar: "Förälskad"

Alice Stenlöf berättar om tjejen hon dejtar: "Förälskad"
I ett avsnitt av podcasten "Vad fan hände?" berättar Alice Stenlöf om vem hon dejtar. - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf har länge hintat om att hon dejtar en person, men aldrig nämnt vem den här personen är – tills nu. Läs mer här!

Sedan Alice Stenlöf startade podcasten Vad fan hände? med sin bästa vän tillika influencerkollega Klara Elvgren har hon delat med sig av en hel del av vad som hänt i hennes privatliv de senaste åren. Hon har bland annat berättat om sin tidigare relation med Jireel, sitt psykiska mående och om sitt pågående dejtingliv. 

Alice Stenlöf: "Inte tänkt att jag dejtar tjejer"

Men några detaljer om sitt dejtande har hon lämnat utanför podcasten – tills nu. I det senaste avsnittet av podcasten berättar Alice Stenlöf att hon vill vara ärlig med sina följare och lyssnare, och därför väljer att berätta att hon dejtar en tjej. 

Alice Stenlöf förklarar att hon aldrig tidigare tänkt att hon attraheras av tjejer och att den tjej som hon nu dejtar är den första tjejen som hon blivit attraherad av. 

– Jag har träffat henne ute flera gånger och varit så här "oj fett snygg", men inte tänkt mer på det för vad jag vet har jag inte tänkt att jag dejtar tjejer, berättar Alice i avsnittet.

Alice Stenlöf berättar om tjejen hon dejtar

Relationen fick sitt riktiga avstamp i Göteborg, på en klubb där de båda befann sig en utekväll. 

– Jag ville bara dansa runt henne, säger Alice och berättar därefter att hon tog kommandot och bjöd hem henne till sitt hotellrum.

När Alice får frågan, av sin poddpartner Klara, om hon då var så pass attraherad av henne att hon kände att hon ville ligga med henne svarar Alice kort och gott:

– Gud ja.

Hon tillägger:

– Jag kände mig så attraherad av henne att jag ville bara vara runt henne, och med tanke på att det är den första tjejen jag känner så för... allting var så himla "wow" typ. 

"Förälskad"

Idag ser Alice sig själv som minst sagt betuttad i den här personen, vilket bidrar till att hon, trots att hon skulle vilja hålla sitt kärleksliv privat, inte kan låta bli att dela med sig av sitt nykära tillstånd:

– Jag vill också vara ärlig med att det är en tjej jag dejtar. Jag är förälskad och det är asläskigt och aspirrigt, säger hon och tillägger sedan: 

– Hon är asnice. 

Mer detaljer om vem hennes nya förälskelse är låter hon än så länge vara osagt i offentligheten.