Efter bebisbeskedet – Zoe-Fay Brown visar upp familjelyckan med Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown.
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar. - Foto: Instagram/@pernillawahlgren och STELLA PICTURES.
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown väntar sitt första barn tillsammans. Men förutom att storken väntas anlända till familjen, har paret fått sällskap av ytterligare en familjemedlem.

Det var i april tidigare i år som Pernilla Wahlgrens äldsta son Oliver Ingrosso berättade att han funnit kärleken i Zoe-Fay Brown. Samtidigt passade han även på att avslöja att paret väntade barn och att han ska bli pappa för första gången. 

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller. Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han i podcasten Inga beiga morsor med Melina Criborn och Ellinor Löfgren.

Läs mer: Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown visar upp gravidmagen för första gången

I samma podcast berättade Oliver att paret även är sambos och att de då bodde i systern Bianca Ingrossos lägenhet, eftersom hans lägenhet renoverades. 

2022 har med andra ord varit ett händelserikt år för Oliver Ingrosso och Zoe-Fay, som förutom en kommande bebis och flytt, även har välkomnat en till familjemedlem. 

Zoe-Fay visar upp nya familjemedlemmen

Familjen Wahlgren-Ingrossos hundar Dino och Sammy har flitigt synts till på Zoe-Fays sociala medier och nu tycks de blivande föräldrarnas hundlängtan nått sin spets – de har nämligen välkomnat en egen fyrbent vän. På Instagram visar hon upp parets nya hundvalp som fått namnet Chewie

"Min lilla familj, nyp mig", skrev Zoe-Fay till bilden.

Foto: Instagram/@zoefaybrown.

Läs mer: Oliver Ingrosso: Flickvän, restaurang Olli och relationen till till Melina Criborn

Även blivande farmor, Pernilla Wahlgren, delade bilder på den lilla familjen och välkomnade deras nya medlem. 

"Välkommen, världens gulligaste lilla nya familjemedlem!!! Ingen bebis ÄN... Men Oliver & Zoe har skaffat en ny liten hundvalp!!!", skrev hon på Instagram tillsammans med ett bildspel från en familjelunch där lilla Chewie introducerades för släkten. 

Grattis till nya tillskottet!