Bianca Ingrosso om positiva graviditetstestet: "Inte överens"

Bianca Ingrosso om positiva graviditetstestet: "Inte överens"
Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso öppnar upp och berättar om sina känslor när hon upptäcker ett positivt graviditetstest.

Bianca Ingrossos relation med Phillipe Cohen var ett så kallat av-och-på-förhållande som fick sitt definitiva avslut när de gick skilda vägar 2022. 

Sedan dess har de sysselsatt sig på varsitt håll. Men när Bianca medverkar i Youtube-serien I badrumsskåpet kommer relationen på tal igen, närmare bestämt den abort exparet gjorde för några år sedan. 

Blev gravid med Phillipe Cohen

Det var under 2020 som Bianca Ingrosso blev gravid, trots att hon gick på p-piller.

Det hela skildrades i Wahlgrens värld, men för att förtydliga vad som skett delade Ingrosso ett inlägg på sin Instagram där hon berättade mer om situationen:

"Även fast jag gick på p-piller så skedde det som gjorde att vi fick gå igenom en enormt jobbig period med mycket känslor, tvivel, svåra beslut och hormoner för min del (den sista punkten gäller mig) Vi hade även som par en jobbig period och det är något som kan behövas tas i åtanke. Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig & Phillipe. ", skrev hon i inlägget.

Bianca Ingrosso: Ville inte göra abort

I Youtube-serien där Bianca Ingrosso visar vad hon har i sitt badrumsskåp går hon och programledaren tillika frisören Emelie Johansson igenom skåp för skåp i Biancas badrum, och stannar upp när det dyker upp ett positivt graviditetstest.

– Vet du vad det här är? Det är från när jag var gravid och så ville jag ju inte göra abort. Men jag gjorde det. Men den här kommer jag behålla, säger Bianca Ingrosso och håller upp testet.

Foto: Youtube/Hairtalkbyemelie

"Inte riktigt överens"

Därefter berättar Bianca att det var med Phillipe hon var gravid samt att de hade skilda åsikter kring huruvida de skulle fortsätta graviditeten eller inte:

– Vi var inte riktigt överens där, säger Bianca i avsnittet.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Foto: Stella Pictures