Benjamin Ingrosso hyllas efter låtsläppet med ​Björn Ulvaeus: "Ikoniskt"

Benjamin Ingrosso hyllas efter låtsläppet med ​Björn Ulvaeus: "Ikoniskt"
Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaeus släpper en låt tillsammans i samband med att Ulvaeus gästar Benjamins TV4-program. - Foto: Stina Stjernkvist/TT, Adam Ihse/TT
Dela på Pinterest
I kvällens avsnitt av Benjamin Ingrossos TV4-program får han sällskap av Abbas Björn Ulvaeus och i samband med det släpper de en låt tillsammans. Läs mer här!

Kvällens program av Benjamins är inte bara speciellt då det är det sista i programmets historia, utan även för att det är ett program som programledaren själv till synes sett fram emot lite extra. Ikväll är nämligen en av gästerna Björn Ulvaeus från Abba – en person som är en av Benjamin Ingrossos stora idoler.

Att få jobba ihop med Abbas Björn Ulvaeus har varit en dröm för Benjamin Ingrosso, och i kvällens program får han inte bara laga mat till honom utan även sjunga för och sist men inte minst – släppa en låt tillsammans med honom.

"En av gästerna är en svensk legend som har varit en av mina absolut största musikaliska förebilder, Björn Ulvaeus….. BJÖRN ULVAEUS!!!!?????", uttryckte Ingrosso på sin Instagram tidigare i år.

Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaeus släpper låt

Nu är dagen här – dagen då avsnittet då Benjamin Ingrosso gästas av Björn Ulvaeus sänds och dagen då han släpper en låt med sin stora idol.

För att beskriva sin stora glädje över det hela har Ingrosso publicerat ytterligare ett inlägg på sin Instagram där han berättar hur glad han är över det tittarna både kommer få se och höra. 

"Imorgon släpps sista avsnittet av Benjamin's men också en låt som jag nog aldrig trodde jag skulle skriva och få släppa!", skrev Benjamin Ingrosso på sin Instagram dagen innan släppet. 

Hyllas efter samarbetet: "Ikonsikt"

Bland kommentarerna hyllas nu Benjamin Ingrosso och Björn Ulvaeus för det succéartade samarbetet:

"Wooooow va häftigt"

"Björn och Benji, klassiskt!"

"Legendariskt"

"Wow va mäktigt!!!"

"Ikoniskt"

"Sjukaste"

"Ovanligt fett"

Låten heter I had it all and let it go och släpptes idag, torsdag den 8 juni 2023. Avsnittet sänds på klockan 20.00 på TV4 och går redan nu att streama på TV4 Play och Cmore.