Efter bilden – Maja Nilsson Lindelöf om Victors känslostorm: "Började gråta"

Maja om Victor Nilsson Lindelöfs känslostorm: "Började gråta" - Foto: STELLA Pictures / PA, Mattias Ahlm/Svergies Radio
Dela på Pinterest
Victor Nilsson Lindelöf kunde inte hålla tårarna tillbaka när han fick se sin fru i den klassiska sommarvärd-kransen. Läs mer här!

Nyligen avslöjades årets sommarvärdar i Sommar i P1. En av de som fått den stora äran att sommarprata 2023 är influencern Maja Nilsson Lindelöf

I samband med att årets sommarpratare avslöjades publicerade hon ett inlägg på sin Instagram där hon uttryckte sin glädje för det stora uppdraget:

"Jag har fått den stora äran att vara en av sommarvärdarna i år och jag är ju så stolt, tacksam och pirrig inför detta så det är inte KLOKT"

Maja Nilsson Lindelöf om Sommar i P1-uppdraget

En tid efter det stora avslöjandet publicerade infliuencern en video på sin Youtube-kanal där hon delar med sig av ytterligare tankar och känslor kring sitt kommande sommarprat. 

Hon berättar att hennes kollega ringde för att berätta att hon fått en stor förfrågan, varpå en kvinna från Sveriges Radio ringde upp Maja för att erbjuda henne uppdraget att sommarprata.

– Jag bara började gråta. Jag bara grät, säger hon och berättar att hon efter samtalet sprang raka vägen till sin man, fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, för att berätta om den stora nyheten. 

Sedan förfrågningen har hon slipat på sitt sommarprat samt fotat pressbilder för det hela. 

"Började gråta"

Hon berättar dessutom hur Victor reagerade när han fick se en bild på sin fru i den klassiska blomkransen – som samtliga sommarpratare har på sig på sina pressbilder – för första gången.

– Jag skickade bilder till mamma och Victor skickade jag till och då skrev han att han började gråta och var tvungen att sätta på sig solglasögonen. Och så skrev han att han var så stolt över mig.