Var Sanna Guidetti bjuden på Maja Nilsson Lindelöfs 30-årsfest? Nu ger hon svar på tal

Var Sanna Guidetti bjuden på Maja Nilsson Linfelöfs 30-årsfest? Nu ger hon svar på tal
Maja Nilsson Lindelöf firade nyligen sin 30-årsdag – sex månader för tidigt – i centrala Stockholm. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, Stella Pictures/Partik Österberg
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf firade nyligen sin 30-årsdag med en hejdundrande fest. Men var hennes före detta poddkompis Sanna Guidetti bjuden? Nu ger Guidetti själv svar på tal kring den frågan.

Maja Nilsson Lindelöf firade nyligen sin 30-årsdag med en stor fest i centrala Stockholm. På plats var bland andra kända ansikten som Mikael och Josefin Lustig samt en hel del av födelsedagsbarnets andra nära och kära. 

Men någon som inte syntes till – i alla fall inte på bilderna från festen – är Majas tidigare poddkollega Sanna Guidetti

Sanna Guidetti om relationen till Maja Nilsson Lindelöf

Maja och Sanna drev podcasten Livet på läktaren mellan 2017 och 2019. Den populära podcasten fick ett abrupt slut, och den nära relation som duon tidigare hade syntes inte till på långa vägar. 

Därefter följde en rad olika spekulationer kring vad som egentligen hänt mellan Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti, men några svar kom aldrig – tills alldeles nyligen då Guidetti avslöjade hur det ligger till med relationen:

– Vi är vänner, sa hon när hon gästade podcasten Måndagsvibe under våren

Sanna skickade även pepp till Maja i samband med att hennes klädmärke Lis Bonne Atelier tog plats på varuhuset NK i Stockholm. 

Sanna om Majas 30-årsfest: "Var där"

Men mer än så har de inte setts ihop sedan de valde att avsluta sin podcast – i alla fall inte på sociala medier.

Nu berättar nämligen Sanna Guidetti att hon faktiskt var på Maja Nilsson Lindelöfs 30-årsfest som hölls under lördagen, men att hon tog avstånd från bilder som togs.

Det är i en frågestund som Gudietti hade på sin Instagram under tisdagen som frågan kom upp, en och annan gång enligt henne själv.

"Var du bjuden på Majas 30-årsfest?", löd frågan som Guidetti fick under frågestunden.

"500 frågor senare. Jo jag va där. Jag tog inte en enda bild för jag lever kanske lite i nuet. Glömde att vi ska dela med oss av varenda minut man lever", gav Sanna Guidetti som svar. 

Sanna har tidigare tagit upp huruvida influncers bör dela med sig av "allt" eller ej på sociala medier. Då handlade det om skönhetsoperationer, närmare bestämt operationen BBL. Du kan läsa mer om det här.