Nicole Falciani om intima videon: "Panik"

Nicole Falciani om intima videon: "Panik"
Nicole Falciani fick sig en chock när hon fick ett sms om att en intim video på henne publicerats på Instagram. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Nicole Falciani fick sig en chock när hon fick ett sms om att en intim video på henne publicerats på Instagram. Läs mer här!

Nyligen deltog Nicole Falciani i Youtube-serien Halv åtta hos en Youtuber där hon under en av middagarna som visades i programmet berättade om varför hon och Eric Saade gick skilda vägar. 

– Han sa att han inte gillade min personlighet, nämnde Falciani som en anledning till uppbrottet. 

Du kan läsa mer om det här.

Förutom den nämnda Youtube-serien har hon nyligen varit aktuell som programledare i realityprogrammet Paradise hotel, närmare bestämt i den flera år gamla och tidigare borttagna säsongen som sändes på streamingtjänsten Pluto TV under våren.

Hon driver även podcasten Nej men ärligt, i vilken hon nu berättar om en oroande incident som skedde nyligen. 

Nicole Falciani fick besked om att sexvideo släppts

I ett avsnitt av podcasten berättar Nicole Falciani att hon för några dagar sedan mottog ett sms från sin poddkollega Tully Levi Yayik som löd:

"Har du råkat lägga ut en sexstory?"

Meddelandet fick Nicole Falciani att snabbt som attan gå in på sin Instagram för att se över vad som kan ha publicerats, men väl inne på appen fann hon inga spår av något sexrelaterat. 

– När jag läste det här, jag bara "what the fuck har hänt?", säger Faliciani i avsnittet och tillägger sedan:

– Det var så mycket tankar i mitt huvud. 

"Hade sån panik"

Hon berättar att hon var väl medveten om att hon var oskyldig i det hela, att hon aldrig filmat en sexvideo eller liknande. 

Men trots detta blev hon ytterst orolig, och när hon inte hittade något på sin egen Instagram frågade hon sin poddkollega var hon hittat informationen, och meddelades då att det var Instagram-kontot "exonphspoilerse" som ska ha skrivit om det hela på sin Instagram Story.

– Då går jag in där och så står det, då har hon ju fått in tusentals frågor där det står "vad är det för video Nicole har lagt upp?" och "vad har Nicole lagt upp för sexvideo?" 

– Jag hade sån panik, och jag vet att jag inte har gjort någonting. 

Men det hela visade sig vara ett missförstånd. I själva verket handlade det hela om en helt annan person och Nicole Falciani kunde andas ut.