Farmen-profilen väntar barn – visar upp gravidlyckan

Sandra Öder åkte ut under finalveckan i Farmen 2023.
Sandra Öder åkte ut under finalveckan i Farmen 2023. - Foto: Foto: TV4/Farmen.
Dela på Pinterest
Bebisyra bland året Farmen-deltagarna. Förutom att Cia Stenmark blev mamma i maj, har ytterligare en av deltagarna avslöjat att de väntar tillökning.

2023 års upplaga av Farmen lämnade ingenting åt slumpen och innehöll spännande tävlingar, starka känslor och rekordmånga avhopp. Realityprogrammet har sedan starten 2001 skapat välkända och folkkära profiler, varav många väljer ett fortsatt liv i rampljuset. 

Läs mer: Det ska Farmen-vinnaren göra för vinstpengarna

Deltagaren Sandra Öder blev en omtyckt deltagare Farmen 2023 och har efter sin medverkan fortsatt dela med sig av sin vardag för sina närmare 15 000 följare.

Farmen-Sandra väntar barn

Bland Sandras uppdateringar syns, förutom Sandra själv, även pojkvännen Linus Dahlby, som hon introducerade för följarna i vintras. I mitten på juni kunde paret med det glada beskedet att de väntar sitt första barn tillsammans.

I en video på Instagram syns paret hålla om Sandras gravidmage. 

"Vi längtar så mycket efter dig lilla L", skrev hon till videon.

Kommentarsfältet fylls med gratulationer och glada hejarop, bland annat från Farmen-Viktor Bergström.

"Stort grattis", skrev han. 

Stort grattis säger vi till Sandra Öder och Linus Dahlby!

Farmen-Cia har blivit mamma

Men det är inte bara Sandra som väntade tillökning efter årets säsong av Farmen. Redan vid premiären tidigare i januari, berättade deltagaren Cia Stenmark att hon var gravid. I maj valde Cias bebis att titta ut.

"Han valde och komma 15 dagar tidigare men är så välkommen", skrev hon i en händelse på Instagram och hintade om att det var en pojke. 

Läs mer: Farmen-Cia har blivit mamma: "Så välkommen"