Efter festivalen i Båstad – kritiken mot Guidetti strömmar in: "Jävla skämt"

Bianca Ingrosso publicerade en bild på Instagram som fått folk att rasa. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Stella Pictures(Magnus Liljegren
Dela på Pinterest
John Guidetti fångades på bild på en festival i Båstad och fick folk att rasa. Läs mer här!

I helgen ägde Summer On Festival i Båstad rum. På plats var massvis med partysugna människor, däribland ett gäng influencers som flitigt publicerade bilder och klipp från den festliga miljön.

Bland de medverkande fanns bland andra influerarna Hanna Friberg och Bianca Ingrosso, samt podduon Rosanna Charles och Sanna Guidetti.

En som också var där, men som inte själv skyltade med det utan blev "påkommen" med att vistas på festivalen genom en av Bianca Ingrossos bilder, är AIK-spelaren John Guidetti.

Och man kan minst sagt säga att fotbollsspelaren rört upp en hel del känslor genom sin medverkan på festivalen. 

Bianca Ingrossos försök att dölja John Guidetti i bild

I den nämnda bilden som Ingrosso publicerat på Instagram har hon placerat en sol-emoji för Johns ansikte i ett försök att dölja honom – ett försökt som av kommentarerna på sociala medier att döma inte gått som planerat.  

Den lilla solen täckte helt enkelt inte hela John utan visade en del  vilket medförde att flera listade ut att det var han på bilden från Båstad.

Några av kommentarerna under Ingrosso inlägg lyder:

"John Guidettis tatueringar bakom solen på hoodie-bilden"

"Vad bra du dolde storstjärnan i gnaget"

"Snyggt försök att dölja @johnguidetti"

Foto: Instagram/@biancaingrosso, STELLA Pictures/Magnus Liljegren

AIK-supportrar rasar mot Guidetti på Twitter

Efter festivalen, som skedde under både fredagen och lördagen, har det riktats en hel del kritik mot John Guidetti. Varför? Kritikerna anser att han borde ha prioriterat vila och rehab istället för att vistas i festliga sammanhang.

"Herregud, vi ligger näst sist i allsvenskan, man åker till festival i Båstad för att slippa tänka på skiten, så ser man våran stjärnspelare John Guidetti stå och må sitt bästa liv på festivalen, ett jävla skämt", skriver en person på twitter.

"Guidetti var alltså på Pepes i Båstad igår, prioriteringar va!", skriver en annan.

Det finns även en video som visar när John Guidetti blir tillsagd av ordningsvakter efter att han dragit i en taklampa på festivalområdet. 

Nu har John Guidetti gett svar på tal kring det hela.

Läs mer: Sanna och John Guidettis villa i Nacka – se bilderna