Efter omtalade festhelgen – John Guidetti ger svar på tal

Efter omtalade festhelgen – John Guidetti ger svar på tal
John Guidetti sågs nyligen festa under en festival i Båstad med bland andra Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Magnus Liljegren, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
John Guidetti talar ut om sin omtalade vistelse i Båstad.

Det var tidigare i juni som AIK-spelaren John Guidetti sågs vara på en festivalen Summer On Festival i Båstad. På plats umgicks han bland annat med sin fru Sanna Guidetti samt med flera andra inlfuencers. 

I influencergänget fanns bland andra Bianca Ingrosso och Rosanna Charles, något som fångades både på bild och film och som det pratats en hel del om sedan det skedde.

Guidetti på festival med Ingrosso

På en av bilderna som Bianca Ingrosso publicerat på sin Instagram har hon försökt dölja en person i bakgrunden med hjälp av en sol-emoji. Denna person har samma tatueringar på sina armar som John Guidetti har. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso, STELLA Pictures/Magnus Liljegren

Guidetti har även fångats på en video där han syns ta tag i en taklampa och rikta den mot sin vän Rosanna Charles, för att sedan bli tillsagd av ett par ordningsvakter. 


John Guidetti ger svar på tal kring omtalade vistelsen i Båstad

Anledningen till att John Guidettis medverkan på festivalen i Båstad blivit så omtalad är för att många menar att han, istället för att hålla till på festligheter, borde ha varit hemma och ägnat sig åt vila och rehab för att vara så frisk och stark som möjligt för sitt jobb som fotbollsspelare. Även Bianca Ingrossos försök att dölja honom har blivit omtalat. Du kan läsa mer om det här. 

Nu har John Guidetti själv valt att gå ut och prata om helgen i Båstad och de reaktioner som följde.

Till Expressen uppger han först att det inte är något han vill kommentera, men att han var ledig och att folk får "prata hur mycket de vill". Han tillägger:

– Jag sköter mitt jobb till punkt och pricka. Jag kommer alltid i tid. Jag tränar alla träningar som jag ska träna. Jag gör allt jag ska göra, med bravur. Sen är det viktigt att släppa fotbollen och koppla bort. Om det är att lyssna på musik när mina vänner spelar eller vad det är. Alla har olika kretsar, säger han.

Han förklarar även att det var fler spelare i allsvenskan som hade semester, och att han vet vad han får göra och när han får göra det. 

Läs mer: Sanna och John Guidetti visar upp sitt hus i Nacka – se bilderna

Läs mer: Miljonregn över Sanna Guidetti – så mycket tjänar hon