Kourtney Kardashian och Travis Barker avslöjar könet på bebisen

Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar en pojke.
Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar en pojke. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP och AP Photo/Jae C. Hong.
Dela på Pinterest
Kourtney Kardashian och Travis Barker väntar sitt första barn tillsammans. Nu avslöjar paret om det ligger en flicka eller pojke i magen.

Kourtney Kardashian och musikern Travis Barker blev ett offentligt par i början av 2021, efter att ha dejtat några månader. Paret hade varit nära vänner i flera år och Barker har även förekommit i Keeping up with the Kardashians med familjen Kardashian

I oktober samma år gick Travis ned på ett knä och friade till Kourtney – som sa ja. Ett år senare, 2022, blev Kourtney och Travis äkta makar efter att ha först gift sig i Santa Barbara, USA och senare även i Portofino, Italien. 

Läs mer: Kourtney Kardashians lyxbröllop – så mycket kostade det

Kourtney och Travis väntar en pojke

Paret har öppenhjärtligt delat med sig av sin kamp att bli gravida och resa med IVF-behandlingar. Och den 17 juni 2023 kunde paret äntligen avslöja den glada nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn. Avslöjandet ägde rum på en av Travis Barkers konserter med bandet Blink-182, där Kourtney stod i publiken med en skylt där det stod "Travis jag är gravid". Skylten var en blinkning till en av bandets musikvideor. 

Paret kunde senare berätta könet på bebisen i magen. I en "gender reveal"-video på Instagram syntes Travis trummade en trumvirvel, varpå det kort därefter flyger blå konfetti över föräldrarna. 

Kourtney Kardashian har barnen Mason, Penelope och Reign sedan tidigare och Travis Barker har barnen Alabama, Landon och styvdottern Atiana från en tidigare relation. 

Läs mer: Allt om Kim Kardashian: Ålder, familj, längd och kärleksliv