Allt om Kim Kardashian: Ålder, familj, längd och kärleksliv

Allt om Kim Kardashian
Allt om Kim Kardashian - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Kim Kardashian är ett namn som funnits på mångas läppar det senaste årtiondet och hon fortsätter att dominera kändisvärlden. Men du kanske egentligen inte vet så mycket om henne? Då hittar du svaren här!

Tv-personlighet, modell, influencer och entreprenör är bara några av titlarna Kim Kardashian sitter på. Hennes namn har varit ett hett ämne världen över i mer än tio år och hon är en av världens största profiler just nu. Även om hennes start i rampljuset var något skandalös med en sexvideo som läcktes och spreds över internett så har hon idag byggt upp sitt eget imperium och är värd cirka 1,2 miljarder amerikanska dollar.

Kim Kardashian är ett av sex syskon i den kända Kardashian/Jenner klanen. Syskonen Kim, Kourtney, Khloé, Rob, Kendall och Kylie är alla stora fenomen inom mediavärlden och till allra största del har de sin mamma Kris Jenner att tacka det för. 

Trots att hon har en hel familj och släkt av kända personer står Kims namn högst på listan när det kommer till popularitet. Men även fast du vetat om henne i många år så kanske du inte har stenkoll på vem hon faktiskt är, och därför svarar vi nu på de vanligaste frågorna om Kim Kardashian!

Hur gammal är Kim Kardashian?

Kim föddes den 21 oktober år 1980, vilket betyder att hon fyller 43 under 2023. Hon föddes i Los Angeles i Kalifornien USA och är dotter till kända affärskvinnan Kris Jenner. 

Hennes pappa var kändisadvokaten Robert Kardashian som gick bort år 2003, när Kim endast var 23 år gammal.

Hur lång är Kim Kardashian?

Många blir chockerade när de hör Kims längd. Eftersom hon gör mycket modelljobb tror många att hon är typiskt "modellång", men Kim är 157cm.

Kim Kardashian: Familj och barn

Det råder ingen tvekan om att hela Kim Kardashians familj består av världskändisar. Lillasystern Kylie Jenner äger ett av världens största sminkföretag och andra lillasystern Kendall Jenner är en av världens största supermodeller just nu.

Kim har även själv startat sin egen klan av barn som garanterat kommer växa upp till att bli superkändisar när de blir äldre. Tillsammans med ex-maken Kanye West har hon de fyra barnen North, Saint , Chicago och Psalm. 

Kim Kardashians dejtinghistoria

  • Musikproducenten Damon Thomas (gifta 2000-2003)
  • Sångaren Ray J
  • NFL spelaren Miles Austin
  • NBA spelaren Kris Humphries (gifta i 2,5 månad år 2011)
  • Rapparen Kanye West (gifta 2014-2022)
  • Skådespelaren och komikern Pete Davidson

Idag finns inga nyheter om någon ny relation och så vitt man vet så är Kim singel.

Vad heter Kim K på sociala medier?

Kim Kardashian är en av världens största profiler på instagram och du hittar henne under namnet @kimkardashian.