Zara Larsson tokhyllas efter spelningen på Lollapalooza: "Allt var perfekt"

Zara Larsson.
Zara Larsson möts av starka reaktioner efter framträdandet på Lollapalooza. - Foto: Doug Peters/Alamy och Magnus Andersson/TT.
Dela på Pinterest
Zara Larsson gjorde stor succé på Lollapalooza. Nu tokhyllas artisten på sociala medier.

Artisten Zara Larsson fortsätter skörda framgångar på musikscenen. Med låtar som "Symphony" och "Lush Life" har hon blivit en världskänd artist med miljontals lyssnare på Spotify i månaden. 

Den 30 juni stannade hon till i hemstaden Stockholm och festivalen Lollapalooza, där ställde till med en brakkonsert som fick hela publiken att gunga i takt. Reaktionerna efter spelningen har minst sagt varit starka. 

Zara Larsson på Lollapalooza

Bland internationella artister som Lizzo, Travis Scott, Mumford & Sons, Kygo och Lil Nas X, var svenska Zara Larsson en av huvudakterna under årets festival. I 75 minuter höll hon låda scenen "Bay Stage" och i publiken syntes välkända ansikten sjunga med till popstjärnan.

Efter spelningen tackade hon publiken genom ett bildspel på Instagram. 

"Jag känner mig så upprymd och stolt. Wow, TACK till alla som var där och sjöng och dansade med mig. Jag njöt av varje sekund", skrev artisten i inlägget. 

Hyllas av fansen

Under bildspelet har kommentarsfältet fyllts med näst intill oändliga hyllningar till Zara Larsson, och vissa fans menar på att det är artistens bästa spelning. 

"Du var helt magisk Zara, allt var perfekt!!"

"Tror det är din bästa konsert någonsin. Allt var helt perfekt!"

"Du var OTROLIG"

"Hands down det bästa framträdandet i hela din karriär"

"Du var helt magisk! Helt perfekt från början till slut! Tack för allt!!"

Artisten stöttades även av internationella branschkollegor, däribland Sabrina Carpenter, Sam Feldt, Jilly Anais och Alfredo Flores