Gigi Hadid på semester – arresterad för droginnehav

Gigi Hadid arresterad under resa till Västindien
Gigi Hadid arresterad under resa till Västindien. - Foto: STELLA Pictures/INSTARimages/Instagram @gigihadid
Dela på Pinterest
Under en resa till Västindien blev supermodellen Gigi Hadid och hennes vän arresterade för misstänkt import av marijuana.

Supermodellen Gigi Hadid, 28, var på en resa till Caymanöarna i Västindien tillsammans med bästa vännen Leah McCarthy, när hon plötsligt blev arresterad på Owen Roberts International Airport. Det bekräftade en talesman för Caymanöarnas tull- och gränskontroll till NBC News.

Efter att vännerna landat med ett privatplan blev Hadids bagage genomsökt, vilket då ska ha innehållit en liten mängd marijuana. 

Enligt den lokala tidningen Cayman Marl Road greps Hadid och hennes vän för "misstänkt import av ganja och av redskap som används för konsumtion av ganja". Sedan tillade de att vännerna fördes till häktet, där de släpptes mot borgen.

Läs mer: Zayn Maliks första ord om dottern med Gigi Hadid: "Vill föregå med gott exempel"

Åtalades trots medicinsk licens 

Två dagar senare åtalades Hadid och McCarthy formellt under ett domstolsframträdande och blev båda skyldiga 1 000 $ efter att de erkänt sig skyldiga, vilket motsvarar cirka 10 235 svenska kronor.

En representant till Gigi Hadid berättar för E! News att hon ska ha köpt marijuana i New York City, vilket var lagligt eftersom hon hade en medicinsk licens. 

"Hennes register är fortfarande tomt och hon njöt av resten av sin tid på ön.", tillade källan sedan.

Gigi Hadid svarar på händelsen 

Det verkar trots allt inte gå någon nöd på supermodellen, som i ett inlägg på Instagram skrev "allt är bra som slutar bra" till en serie semesterbilder.