Efter flyttbeskedet – Janni Delér om att bo med Jon Olsson efter skilsmässan: "Jättesvårt"

Janni Delér och Jon Olsson har två barn.
Janni Delér och Jon Olsson har två barn. - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Janni Delér och Jon Olsson valde att fortsätta bo tillsammans trots att de skiljt sig. I sin podcast berättar Janni att planen inte riktigt blev som de tänkte sig.

I elva år var Jon Olsson och Janni Delér ett par innan de valde att gå skilda vägar. Paret träffades första gången på en middag av en slump, de började därefter att prata med varandra på sociala medier innan de senare träffades och då föll pladask för varandra. Något Janni tidigare berättat på sin blogg

Jon och Janni gifte sig 2018 och året därpå välkomnade de sitt första barn, sonen Leon. Parets andra barn, dottern Leia, gjorde familjen sällskap 2021. 

Läs mer: Allt om Janni Delér: Familj, karriär och sociala medier

Jon Olsson och Janni Delérs skilsmässa

I augusti 2022 meddelade paret att de valt att skilja sig. I ett öppet och ärligt gemensamt inlägg på Instagram berättade de om uppbrottet och förklarade att de fortfarande var vänner.  

"Vi kommer alltid älska varandra – men på ett annat sätt. Vi har växt ifrån varandra och tror att alla relationer kan ändras, så istället för att vara ett par kommer vi vara en familj med mycket kärlek".

Efter skilsmässan valde ex-paret att flytta från deras dåvarande bostad i Cypern, till deras gemensamt hus i Stockholm. Trots att de planerat att fortsätta bo tillsammans ett tag till, avslöjade Janni tidigare under sommaren att hon numera planerar att köpa ett eget hus och flytta från Jon

Läs mer: Janni Delér visar upp lyxhuset i Nacka – se bilderna

"Trodde att det skulle vara lättare"

I podcasten Two of a kind, som Janni har med systern Michaela Delér, förklarar Janni att beslutet om att fortsätta bo tillsammans efter uppbrottet inte blev hon och Jon hade tänkt sig. 

– Vi trodde nog kanske att det skulle vara lättare än var det var, säger hon i podcasten och fortsätter: 

– Det blir lite intensivt att bo tillsammans, det blir jättesvårt. Det blir också förvirrande för barnen.

Janni Delér berättar även att folk har påstått att det enbart var hon som ville skiljas, något som sätter sig emot. Hon förklarar att skilsmässan var ett gemensamt beslut för att de båda skulle må bra. 

– Det är inte vad som någon av oss drömde om, men det var det som var bäst för att både Jon och jag skulle må bra. Så är det bara, annars hade vi inte gjort det.