Så ser relationen ut mellan Bianca Ingrosso och Lovisa Worge: "Ses inte längre"

Lovisa Worge var Bianca Ingrossos assistent
Lovisa Worge var Bianca Ingrossos assistent. - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso lärde känna Lovisa Worge när hon anställde henne som sin assistent 2018. Nu berättar hon hur relationen ser ut idag.

När Bianca Ingrosso letade efter sin första assistent 2018, var det ingen mindre än Lovisa Worge som klev in och tog platsen. Hon gick från ett småstadsliv i Norrköping till att bo i Stockholm och jobba för en av Sveriges största influencers, vilket i sin tur ledde till en framgångsrik karriär för henne själv.

I podcasten Högt i tak öppnar Bianca upp om hur relationen till Lovisa ser ut idag, efter att hon valt att säga upp sig som assistent.

Läs mer: Lovisa Worge – från småstaden till influencer-eliten

Lämnade för ett nytt företag

Sedan Lovisa började jobba för Bianca har mycket hänt och år 2021 sa hon upp sig efter fyra år som assistent. Idag är hon influencer med över 180 tusen följare på Instagram och har dessutom klivit in som partner med Bianca i smyckesföretaget ANI Jewels.

Läs mer: Miljonregn över Lovisa Worge – efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Är Bianca Ingrosso och Lovisa Worge vänner?

När Lovisa slutade jobba som assistent skrev Bianca hyllande ord på sin Instagram om sin uppskattning för jobbrelationen som ledde till en stark vänskap.

"4 år av ren LYCKA att ha dig vid min sida genom allt. Min största klippa, min största supporter och den person jag litar mest på. Du har gjort varje liten process i min karriär KUL!!!  Älskar dig för alltid bästis och nu partner", skrev Bianca då.

För Sanna Guidetti och Rosanna Charles, som har podcasten Högt i tak, berättar Ingrosso om hur relationen till före detta assistenten ser ut idag, två år efter uppbrottet.

– Vi ses ju aldrig längre. Hon lever sitt liv, säger Bianca i podcasten och fortsätter sedan:

– Hon jobbar helt med ANI, där vi båda är delägare. Men hon jobbar inte med mig längre. 

Hon poängterar däremot att Lovisa är hennes närmaste vän men att vännerna har fullspäckade scheman.