Efter uppbrottet – exets namn syns på Harry Styles kropp

Vad betyder Harry Styles tatuering?
Vad betyder Harry Styles tatuering? - Foto: Jae C. Hong / Evan Agostini / TT
Dela på Pinterest
Under en välförtjänt semester i Italien har Harry Styles fångats på bild. Nu reagerar fansen på artistens nya tatuering och spekulerar om betydelsen.

Harry Styles, 29, har precis avslutat sin omtalade världsturné Love on Tour efter nästan två år ute på vägarna. Nu har han synts i Italien på en välförtjänt semester tillsammans med sina vänner och de har lyxat till det rejält med soliga dagar på en yacht. 

Men det är inte lyxbåten som har fått fansen att reagera, utan en ny tatuering som fångats på bild av paparazzis, vilka Entertainment Tonight har publicerat i en artikel.

Exets namn på låret

I flera biler syns artisten gå runt barbröstad på båten med sina badbyxor uppdragna. På hans högra lår syns två tatueringar, varav en med namnet "Olivia", samma namn som Harrys exflickvän.

Olivia Wilde eller One Direction?

Harry Styles dejtade skådespelerskan och regissören Olivia Wilde i nästan två år, innan paret senare gick isär i november 2022. Men det är inte den artistens enda koppling till namnet Olivia, han har även en sång med bandet One Direction som heter just "Olivia". 

Efter bilderna från resan till Italien kom ut har fansen börjat fundera på vilken betydelse tatueringen faktiskt har, och många är oense i kommentarsfälten.

"Hans gamla band har också en låt som heter Olivia så jag tänker låtsas att det är därför", skriver ett fan.

Ny romans på båten

Efter att Harry och Olivia gjorde slut fångades han på både video och bild med supermodellen Emily Ratajkowski, där de stod och kysstes mot en bil i Japan i vintras. 

Nu har artisten startat nya rykten. På båten syns han tillsammans med modellen Jacquelyn Jablonski och tror fansen att hon är hans nya kärlek, trots nya tatueringen av exets namn.