Det ska Penny Parneviks tredje barn heta – ovanliga namnet

Penny Parnevik och Douglas Murray.
Penny och Douglas Murray har blivit trebarnsföräldrar. - Foto: Mickan Palmqvist/TT och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Penny Parnevik har välkomnat sitt tredje barn med maken Douglas Murray. På Instagram berättar hon vad den nyfödde sonen heter.

I augusti 2023 blev Penny Parnevik och Douglas Murrays föräldrar till sitt tredje barn. På Instagram meddelade den nyblivna mamman om familjens nya tillskott.

"Han är här", skrev Penny på Instagram med ett bildspel från BB. 

Förutom Penny, Douglas och det nya lilla knytet, består familjen Murray även av förstfödde sonen Atticus och dottern Pebble

Läs mer: Penny om ålderskillnaden med Douglas: "Inte kul att berätta"

Därför har Penny aldrig tagit reda på bebisarnas kön innan födseln

Den nyblivna treabarnsmamman har tidigare berättat i sin podcast Peg & Penny, som hon har med storasystern Peg Parnevik, att hon under alla sina graviditeter valt att inte ta reda på barnens kön när de ligger i magen.

"Vi tycker det är SÅ kul att inte veta", sa hon då. 

Läs mer: Peg Parnevik slår tillbaka mot gravidryktet

Det heter Penny Parneviks tredje barn

I samma podcast har Penny även resonerat kring namn till lillasyskonet som då låg i magen. Då kom bland annat namnen Sparrow och Finley på tal. Men det blev inte någon av de namnen. På Instagram avslöjar Penny vad parets tredje barn har fått för namn. 

"Achilles Murray", skriver hon med ett rött hjärta. 

Ovanliga namnet

Endast ett 60-tal män bär namnet Achilles i Sverige, varav hälften har det som tilltalsnamn. Achilles har ingen namnsdag i Sverige.