Följarna i chock efter bilden på Carolina Gynning: "Helt annan människa"

Följarna i chock efter bilden på Carolina Gynning: "Helt annan människa"
Carolina Gynning förvånar följarna med sin nya bild. - Foto: Stella Pictures, Instagram/@carolinagynning
Dela på Pinterest
Carolina Gynning gjorde sina följare en gnutta förvirrade när hon publicerade en bild på sig själv nyligen. De menar nämligen att hon inte ser ut som sig själv...

Konstnären och influencern Carolina Gynning, 44, ger så gott som dagligen sina fans något att tycka och tänka om. Om det inte är i podcasten Gynning & Berg, så är det på hennes Instagram. 

Den senaste tiden har det varit allt från en och annan avklädd bild – du kan läsa mer om det här – till umgänge med utrotningshotade djur

Man kan minst sagt säga att Carolina Gynning ständigt håller sig aktuell i olika forum och på olika sätt, och nyligen satte hon än en gång igång en hel del tankar hos sina följare. Många ställde sig nämligen frågan: Vad har hänt med Carolina Gynning? 

Gynnings bild förvirrar följarna: "Är det du?"

Det hela handlar om en bild som Gynning publicerade i samband med att hon skulle ge sig ut för lite party i Stockholmsnatten. 

"Ok jag ska ut ikväll" och "nu kör vi!!!", skriver Gynning till bilden. 

Under bilden syns en del hejarop från personer som önskade Gynning en "magisk kväll", men kommentarerna som dominerade handlade om något helt annat. 

Det är nämligen det faktum att följarna inte alls tycker att personen på bilden ser ut som Carolina Gynning som det pratas om i kommentarsfältet. Några av kommentarerna lyder: 

"Fin men en helt annan människa"

"Va är det du?? Snygg hur som!!!"

"Ser inte ut som dig"

"Det ser inte ut som du. Ta det inte fel, men tycker du är finast som du brukar se ut."

Foto: Instagram/@carolinagynning

Oavsett om Carolina Gynning ser ut som sig själv på bilden eller ej verkar hon i alla fall haft en riktigt härlig kväll ute på stan!