Efter flytten – Janni Delér visar upp nya huset i Nacka

Efter flytten – Janni Delér visar upp nya huset i Nacka
Janni Delér visar upp sitt nya boende! - Foto: Instagram/@jannid, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Janni Delér har flyttat in i ett nytt hus i Nacka där hon nu bor tillsammans med barnen Leon och Leia som hon har tillsammans med sin exman Jon Olsson.

Det var omkring ett år sedan det tidigare infliencerparet Janni Delér och Jon Olsson gick skilda vägar. Sedan dess har paret bott tillsammans i sitt hus i Nacka – ett hus de köpte omkring ett år innan skilsmässan. 

Men nyligen berättade Janni Delér att hon hade planer på att hitta ett eget boende till sig själv och sina två barn, Leon och Leia

– Det blir lite intensivt att bo tillsammans, det blir jättesvårt. Det blir också förvirrande för barnen och jag vill inte att de ska se ett hem med noll kärlek, sa Delér i sin podcast Two of a kind tidigare i augusti

Janni Delér har flyttat till nytt hus i Nacka 

Och nu har Janni hittat ett hus till sig och barnen. Även det är beläget i Nacka, närmare bestämt i Saltsjö-Boo, och vilken succé det verkar ha blivit för Janni.

I ett annat avsnitt av den nämnda podcasten berättar tvåbarnsmamman att huset redan känns som hemma, och att hon kommit iordning i det nya huset – ett hus hon hyr av en annan familj. 

När Janni och Jon bodde tillsammans, bland annat på Cypern, i Marbella och i Monaco, fotades det en hel del på hus och inredning och lades ut på sociala medier. Men sedan uppbrottet, och framför allt sedan Jannis utflytt från deras tidigare gemensamma hus i Nacka, har det ekat rätt tomt med bilder på inredning och outfit-bilder framför husfasaden. Men nu kan det bli ändring på det. 

Visar upp nya huset 

Nu har Janni nämligen publicerat ett par bilder där hon visar lite av sitt nya boende. På bilderna syns både en  vardagsrum och kök. 

"Mysig morgon i nya huset", skriver hon till en av bilderna. 

Hon avslöjar dessutom att hon håller på att spela in en "house tour" som kommer att komma upp på Youtube inom kort då hon ska göra en comeback på Youtube. Spännande! 

Foto: Instagram/@jannid