Bianca Ingrossos fina ord om hockeyspelaren: "Han är otrolig"

Bianca Ingrossos fina ord om Patrick Cehlin: "Han är otrolig"
Patrick Cehlin och Bianca Ingrosso. - Foto: Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har spenderat sommaren på Ibiza och träffat en och annan härlig person. Nu berättar hon om relationen till en viss hockeyspelaren.

Igår vankades det gala för hela slanten. Stora delar av Sveriges tv-bransch var på plats på den årliga Kristallengalan för att uppmärksamma olika verk som tagits fram under det gångna året. 

På plats var bland andra Steffo Törnquist, Carina Berg. Julia Franzén samt Bingo Rimér

Bianca och Benjamin Ingrosso vinnare på Kristallengalan 

Även stora delar av familjen Wahlgren-Ingrosso var på plats, och flera av dem tog också hem priser i de kategorier som de var nominerade i. 

Benjamin Ingrosso vann både Årets livsstilsprogram och Årets tv-personlighet – en kategori som även mamma Pernilla Wahlgren var nominerad i. Bianca Ingrosso och hennes talkshow-team vann Årets underhållningsprogram. 

Synts ihop med hockeyspelaren Patrick Cehlin 

Under röda mattan på årets Kristallengala fick Bianca Ingrosso frågan om den viss hockeyspelare som hon synts ihop med en hel del under sommaren, något Modette tidigare rapporterat om

I både poddar och på Instagram har Bianca förmedlat att hon haft en toppensommar som hon till stora delar spenderat på Ibiza. En av de hon umgåtts med är hockeyspelaren Patrick Cehlin, som går under namnet "Mr Blondy" på Instagram. Hon har även synts en del med hockeyspelaren Oliver Kylington

Foto: Instagram

När hon gästade podcasten Vad fan hände?, som drivs av Alice Stenlöf och Klara Elvgren, nyligen benämnde hon en kille som hon hängt med väldigt mycket i sommar som "Ibiza boy". 

Jag, Donya och "Ibiza boy", säger Bianca i avsnittet, men blir avbruten av Alice som undrar om det är så de "kallar honom".

– Han heter det på min telefon, ger Bianca som svar. 

Bianca Ingrossos ord om hockeyspelaren

När Bianca Ingrosso sedan fick frågan om den tidigare nämnda hockeyspelaren av en Aftonbladet-reporter under röda mattan på Kristallengalan gav hon ytterligare detaljer om hur det egentligen ligger till med kärlekslivet.

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses. Han är en jättenära vän till mig, säger hon och tillägger:

– Hela hans gäng är helt underbart och vi har haft en fantastisk sommar. 

När reportern frågar om det handlar om något mer än vänskap svara Bianca lite nervöst:

– Det vet man inte.