Han är mannen som synts med Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso har synts på Ibiza med en ny man. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har varit på en lyxig resa till Ibiza. Nu undrar fansen vem killen som synts på flera bilder med henne under vistelsen är. Vi reder ut – läs mer här!

Senaste tiden har Bianca Ingrosso vistats på spanska ön Ibiza tillsammans med flertalet vänner, där i bland Alice Stenlöf och Rosanna Charles.

Något som fansen reagerat extra på efter mängderna av semesterbilder som delats på Instagram är att det inte bara är Biancas tjejkompisar hon syns med, utan även två män, varav en fångat extra uppmärksamhet.

Läs mer: Så ser relationen ut mellan Bianca Ingrosso och Lovisa Worge: "Ses inte längre"

Vem är mannen som syns med Bianca?

Det är ingen mindre än Patrick Cehlin som syns på Biancas semesterbilder, något som Nyheter24 var först med att rapportera om. Han är en före detta hockeyspelare som spelat i både svenska lag som Djurgårdens IF och Luleå HK, samt i NHL.

Han fick lägga karriären på hyllan 2021 på grund av för många skador i kroppen. 

"Nu är det slut och dags för mig att gå vidare i livet, hur jobbigt det än må vara så måste min hälsa komma i första hand. Senaste tiden har varit väldigt påfrestande, dels lider jag fortfarande av mina hjärnskakningar men också pga av psykisk ohälsa, något jag aldrig tidigare i mitt liv upplevt.", skrev Cehlin om beslutet på sin Instagram.

Lyxsemester på Ibiza

Nu har Patrick, tillsammans med bland andra hockeyspelaren Oliver Kylington synts semestra ihop med Bianca och hennes tjejgäng. De har synts festa, äta lyxiga middagar och spendera tid ute på det kristallblå havet.

Bianca och Patrick har fångats på flera bilder ihop, och fansen spekulerar nu om en potentiell romans, vilket ingen av parterna kommenterat.

Foto: Instagram @biancaingrosso
Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca lever singellivet

Efter att influencern gick isär från sitt långvariga förhållande med Phillipe Cohen har hon levt sitt singelliv till fullo. Vid flera tillfällen har hon nämnt att hon just nu bara njuter av livet och av att umgås med sina nära och kära, samt ha så kul som möjligt.

Om en romans finns på kartan återstår att se men vännerna verkade, av bilderna att döma, ha en minst sagt trevlig semester.

Läs mer: Efter romantiska natten – Bianca Ingrosso berättar om nya flamman