Tuva Novotny avslöjar okända barnet: "Inte gjort nån grej av det"

Tuva Novotny avslöjar okända barnet: "Inte gjort nån grej av det"
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har ett barn tillsammans, - Foto: STELLA Pictures/ddp/Geisler/Dave Bedrosian, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Skådespelaren Tuva Novotny är tillsammans med Alexander Skarsgård sedan flera år tillbaka. Nu avslöjar Novotny att hon inte bara är mamma till ett eller två barn – som tidigare varit känt – utan tre.

Är tillsammans med Alexander Skarsgård 

Det var tidigare i år som det kom fram att skådespelarna Alexander Skarsgård och Tuva Novotny är ett par. 

Det hela avslöjades i en podcast, närmare bestämt i Ann Söderlunds och Sanna Lundells podcast "Inte din morsa". Söderlund berättade då att hon stött på Novotny och då diskuterat det faktum att hon inte har någon aning om varför alllmänheten inte fått nys om relationen mellan henne och Skarsgård. Enligt Tuva Novotny ska relationen inte ha varit något som de försökt hålla hemligt. 

Tuva Novotnys och Alexander Skarsgårds barn 

Ytterligare en grej, om en väldigt stor sådan, som Tuva Novotny hållit – omedvetet eller ej – långt utanför rampljuset är sina barn – i alla fall ett av dem.

I början av 2023 bekräftade Alexander Skarsgård att han och Tuva Novotny blivit föräldrar till en son. Sedan tidigare har det även varit känt att Novotny har en dotter född 2007 från en tidigare relation. Men nu har det visat sig att skådespelaren är trebarnsmamma.

Tuva Novotny är trebarnsmamma

Det är i en intervju med Femina som Tuva Novotny berättar att hon faktiskt har tre barn:

– Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger Tuva Novotny i tidningen.